Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Baya ilginç şeyler anlatıyor şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 goygoycu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 zamanında ergenekon'u anlatırken "dengesiz yalancı bu yea" diyenler şimdi "bak adam ne diyor yaa" diyecek. o zaman "bak adam ne diyor yaa" diyenler "dengesiz yalancı bu yea" diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Tuncay Güney (pronounced [ˈtundʒaj ˈɟyneː]; born 25 August 1972 in Kargı[1]), code name "Ipek" (silk), is a Turkish citizen of Jewish origin evet goylar izleyin ve aydınlanın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 şu ülkede artık birşeylere şaşırma çıtası çok yükseldi ya, anca rte uzaylıya dönüşüp halka seslense belki biraz aa derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi adama devlet tarafından kullanıldın mı diye soru sordular fiks; adam devlet beni kullanmışsa ben de onları kullanmışımdır, sizin gibi 70 milyon gibi FAKİR Mİ OLSAYDIM dedi KŞLASDKSDLKFSŞİFGDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ahmedinejad said: zamanında ergenekon'u anlatırken "dengesiz yalancı bu yea" diyenler şimdi "bak adam ne diyor yaa" diyecek. o zaman "bak adam ne diyor yaa" diyenler "dengesiz yalancı bu yea" diyecek. yok öyle bir şey diyemezler. adam baya orijinal hâlâbazı şeyler yalan bazı şeyler doğru falan yığınla döktürüyor. baya komik diyaloglar dönüyor, benim hakkımda çirkin yayınlar yaptınız söyleyin sizi kim yönlendirdi dedi moda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Myshkin said: abi adama devlet tarafından kullanıldın mı diye soru sordular fiks; adam devlet beni kullanmışsa ben de onları kullanmışımdır, sizin gibi 70 milyon gibi FAKİR Mİ OLSAYDIM dedi KŞLASDKSDLKFSŞİFGDFG is a Turkish citizen of Jewish origin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar