Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çapkın olunmaz, çapkın doğulur

sheref

Öne çıkan mesajlar

Doğal karizmayım abi ben ehue. Gerçi tam sakalları kestiğim halim bu biraz parlamışım idare edin :P

[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)

Sosyal ağlarda paylaş

bence sheref değil kız çapkın bakın kız nasıl yapışmış :P yoksa şerefte iş yokkk :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

sherefim senin çekiciligin anca fotografta kalır. yoksa kızlarla msnden konuşurken kızlar monitore yapışmıyor :) ayrıca kızda iş oldugunu katılıyorum buyuk ihtimal bi çizgi filmden gormustur :)[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Sosyal ağlarda paylaş

ya daha altım bezliyken kızın üstüne çıkmış resimlerimi koydurtmayın buraya!(gercek ha) bi kerede kapıcının kızının koynundan almıslardı benı ahaha o zamanda veleddik :P[signature][hline]Cermy, 19 Ekim 2004 20:50 tarihinde demiş ki:
herşeyim var ama hiçbirşeyim yok..

sözlükte çiptek e entry girmek için tık!
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
çapkın olunmaz, çapkın doğulur demiştim dimi.. :D

şimdi öptüğüm kızın kimliğini hiç açıklamıcam ama şu anda erberk ajansda manken bilenler vardır :)

hala görüşüyoruz sağlam kankız bakıp bakıp gülüyoruz.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...