BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Biz ki delice oyunlar oynayıp, sitelerde kendimizi günlerce kaybeden o sevgili insanlar. Normal insanlarla konuşmayı beceremeyip bizim gibilerle susmak nedir bilmeyenler. Bize antisosyal dienlere ders olucak bi kac gezinti tozuntu planlayamazmıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 zaten yapıyoruz. bize de pek antisosyal deimyolar.. bizim kadar sosyal bi community yok bence..[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya heralde buranın müdavimleri arasında kimse çıkıp eve antisosyaliz demez. Ama şunu söyleleyeyim buranın adminlerinden tutun tüm userları hepsi ama hepsi antisosyal bence..(müdavimlerden bahsediyorum.. hepimizin gördüğü tanıdığı insanlar olanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 E hadi o zaman ben diyorum ki şu sessiz soluksuz zamanda soole guzel mi Olympos gezisi yapalım. Okul mokul yok... Bayram diil seyran diil... kuralım guzel guzel gruplar delice FRP oynayalım icelim ve yaaa ne dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ne alaka asosyallikle anlamadım? Ben şimdi günümün 4 saatini forumda geiçiriyorum okuldan gelince çünkü saat 5 te okuldan gelip nereye çıkıcam ki? Ama eve arkları toplayıp partiler olsun gerek gece dışarı çıkmalar gerekse haftasonları evde oturmamama bakarsak hiçde asosyal diilim.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben gayet de sosyalim walla.. :) mesela geceleri çıkıyorum içmeye gidiorum arkadaş grubumla ymek yemeye sinemaya gezmeye tozmaya bazen sadece dolanmaya alışverişe gidiyorum çok geniş bi arkadaş çevrem var falan filan die uzar gider :) çok geniş arkadaş çevrem war derken kusura bkamayın ukalalık yapmak istemedim..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya dedim işte kimse demez diye.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya dogan kimse demez deyip gidiyosun ne varki şimdi bunda? Ben sana yaptıklarımı anlatıyorum, haftalık programımıda yazdım. Sen bu tarz birine asosyal diyosan peki asosyalim yani.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 dogan-slx sen hiç burada tanınan ve sevilen insanların attıkları postlarla bu yerlere geldiklerini düşündün mü? yani kimse burda saatler geçirip yıllar harcayarak yaşamıyor... adminler dediğin hepsi babam yaşımda, işleri güçleri var..[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BreckerBro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ah be abi bırakın didişmeyi.... var mısınız OLİMPOSA.... ucuz ucuz gider geliriz kalırız 2 gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ne olimposu lan?[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Olympos olmaz şöle herkesin zevkine hitap edicek bi yerler olmalı eğer toplanıp gidilcekse[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ben 2 haftada 1-2 gün işe gidiorum..onun dışında hep evdeyim bil.başında..ve dışarıda insanlarla konuşurken saçmalıyorum bazen..hareketlerim kontrolsüzleşmiş..evet ben sosyal delim kesinlikle...ve Olympos harika bi fikir ama kocamın işi olduu için sanırım gelemeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Olympostan güzel yer olurmu bu mevsimde sakindir ve doa harika ..orda takılmak harika olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 di mi gidince zeusu da görürüz.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Olympos daglarindan bahsediyo :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Olympos mükemmel değil demedim sadece doğa düşkünü olmayan biri için sıkıcıdır.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 siz takılın zeusla , apolloyla.. ben dionysus ve aphrodite i alip aleme gidiyorum.. ohj.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 çirkef Hera'yı da ben aliym bari :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Burda bööle biri olucaanı hiç sanmıyorum ben ..frp oynayıpta ööle bi yerde olmak istemiycek biri düşünemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elcia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bence bi ara herkezin uygun olduu bi zaman 3-4 güünlüüne kamp atmaya gidelim bi yere ve orda oynıyalım..süper olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Dionysus? Ehm, umarım şarap içindir. Yani tercihlerine birşey diyecek değiliz de, yine de ne bileyim... =P [suna idi mesaj; said: Estel_Anorien, 05 February 2004 16:13 tarihinde demiş ki: siz takılın zeusla , apolloyla.. ben dionysus ve aphrodite i alip aleme gidiyorum.. ohj. ] [Bu mesaj Nefr tarafından 05 February 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Olympos neresi arkadaşlar? hangi il sınırları dahilinde? nedir yani?[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Başka napiyim layn sakallı Dionysus u. şarap için tabii.. oğhj. ağzım sulandı.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Nefr, 05 February 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Dionysus? Ehm, umarım şarap içindir. Yani tercihlerine birşey diyecek değiliz de, yine de ne bileyim... =P haha!! dionuysus'u beğenmesse hermes de war elimizde kanat fentezisi de yapar :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar