Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antisosyal Ruhlar

BreckerBro

Öne çıkan mesajlar

ne alaka asosyallikle anlamadım?
Ben şimdi günümün 4 saatini forumda geiçiriyorum okuldan gelince çünkü saat 5 te okuldan gelip nereye çıkıcam ki?
Ama eve arkları toplayıp partiler olsun gerek gece dışarı çıkmalar gerekse haftasonları evde oturmamama bakarsak hiçde asosyal diilim.[signature][hline]Holy
Sosyal ağlarda paylaş

ben gayet de sosyalim walla.. :)
mesela geceleri çıkıyorum içmeye gidiorum arkadaş grubumla ymek yemeye sinemaya gezmeye tozmaya bazen sadece dolanmaya alışverişe gidiyorum çok geniş bi arkadaş çevrem var falan filan die uzar gider :) çok geniş arkadaş çevrem war derken kusura bkamayın ukalalık yapmak istemedim..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 haftada 1-2 gün işe gidiorum..onun dışında hep evdeyim bil.başında..ve dışarıda insanlarla konuşurken saçmalıyorum bazen..hareketlerim kontrolsüzleşmiş..evet ben sosyal delim kesinlikle...ve Olympos harika bi fikir ama kocamın işi olduu için sanırım gelemeyiz..
Sosyal ağlarda paylaş

Dionysus? Ehm, umarım şarap içindir. Yani tercihlerine birşey diyecek değiliz de, yine de ne bileyim... =P
[suna idi mesaj;
said:
Estel_Anorien, 05 February 2004 16:13 tarihinde demiş ki:
siz takılın zeusla , apolloyla.. ben dionysus ve aphrodite i alip aleme gidiyorum.. ohj.
]

[Bu mesaj Nefr tarafından 05 February 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 05 February 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
Dionysus? Ehm, umarım şarap içindir. Yani tercihlerine birşey diyecek değiliz de, yine de ne bileyim... =P

haha!!

dionuysus'u beğenmesse hermes de war elimizde kanat fentezisi de yapar :)[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...