Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mısırda sokak ortasında hristiyan kadına tecavüz

Reflective

Öne çıkan mesajlar

ardeth seni okuya okuya ben kanser oldum yahu, bırak uğraşma şu cahillerle.

kedi videolarına gülüp, havai fişekle devrilen amcayı izleyelim ve beynimizi boşaltalım

hayır senelerce pati hayatında şu kadar sabit fikirli kara cahile laf anattın, bir tanesi haklısın abi dedi mi? anca "teketek yakalayınca humanist rpsi yapan" adamlara rastlamışsındır.

sal gitsin ya gördükçe ben üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kurtulamaz çünkü islam insanların kafasını karıştırıyor. ortalama insana göre bir din değil. bir yandan barış marış, anlayış, şevkat denen yerleri var daha sonra birden bizden olmayanlar yakıp yakıp gebertcez diye yerler var falan. bunu gören ortalama insan haliyle çelişkiye dayanamayıp mavi ekran veriyor. aslında "onlardan" olmayanları öldürmeye muhtemelen sadece yaratıcının hakkı var gibi duruyor (kendi yaşamını savunmadığın sürece) amma velakin insanlar yaratıcdan başlayıp dünyaya doğru inen bir hiyerarşi yaratıp bu gücü kendilerine transfer ediyorlar ve olan oluyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

2013 yılında adalet, cinsiyet eşitliği ve barış bekliyoruz. inşallah bütün şiileri öldürürlerse barış getirecek sunniler dünyaya lel

sen de tutarsızsın hem diyosun ki adam sünnilik yayılsın istiyo. hem de ırak şii oldu diye sesini çıarmıyo. adam şimdi sünni mi şii mi hangisi kafam karışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...