Grom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 İnternetteki bir sitedeki sesleri nasıl kaydedebiliriz. Yani wav ya da mp3 olarak ya da ne oluyosa. Mesela girdiğimiz bir sitede müzik çalıyor bende onu kaydetmek istiyorum. Nasıl olucak ya da böyle bişey oluyomu[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Program aracılığı ile olur ama bunlar flash la yapilmamışsa source code dan bak bakalım adres nereye aitmiş onu çek.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 source kod işini tam bilmiyorum. Ama programla oluyodur heralde[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 mouse sağ tuşu tık view page source .mid veya .mp3 gibi ses dosyası uzantısı arıycaksın. sonrası daha kolay. mesela sitenin adresi www.xxx.com/xxx/xxx.html diyelim. source'da bulduğun dosyanın adı da blabla.mid o xxx.htmli silip blabla.mid yazıp o dosyayı çekiceksin. örneğin www.xxx.com/xxx/blabla.mid eğer blabla.mid değil de musics/blabla.mid yazıyorsa o source'ta, demek ki musics sayfası altındaymış, o zaman www.xxx.com/xxx/musics/blabla.mid yazıyorsun o dosyayı çekiyorsun.. bir sitede duyduğun musicleri, izlediğin flashları bu taktikle kendi bilgisayarına çekebiliyorsun...[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Anladım çok sağol bonecrusher. Bi de senin dediğin mesela siteye girince otomatik olarak şarkı başlıyo diyelim. Onlarıda aynı şekilde mi çekeceğiz[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar