SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Selam, Az önce belediyenin aptallığı yüzünden bi kaza atlattım kıl payı. Sıcağı sıcağına aklıma hiçbişey gelmedi olayın gerginliğinden, şimdi eve geldim ulan dedim böyle kalmaması lazım. Olayı anlatayım. Ana yoldan tali yola bağlantıya girdim. Bağlantının hemen başı virajlı, birde 2 yol arasında kot farkı var, tali yol daha aşağıda, pis bi konum yani. Neyse ben tali yola bağlandım, virajı aldım, gözümün önüne bi anda 1 metre yüksekliğinde falan dörtköşe bi çerçeve çıktı. Meğerse bu hayvan evladı belediye logar kapaklarının etrafını tamir etmiş. Betona kimse basmasın diye etrafına çerçeve koymuş. Gündüz iyi de be hayvan, gece kim görsün onu. Bi uyarı levhası yok öncesinde. Bi ışık yok. Işığı geçtim fosforlu bişey koymamış herifler ya. Profilden çerçeve yapmış koymuşlar. 1 karış işe kurtardım arabayı. 1 karış, fazla değildir belki daha azdır. O an küfretmekten bi de açıkçası olayın gerginliğinden hiçbirşey gelmedi aklıma. Sadece küfrettim bol bol. Kurtaramayabilirdim de. Karşıdan araba gelebilirdi, kurtarıcam diye onun canını yakabilirdim. Yanda yaya olabilirdi, araba kontrolden çıkıp yayayı ezebilirdi. Onları geç, durduk yere arabanın ağzına sıçılacaktı yani en hafif ihtimalle. Şimdi ben polisi fln arasam birşey yaparlar mı? Ya da belediye ile mi muhatap oluyoruz? Tek bi yerde de değil o tali yol boyunca hepsi aynı şekilde, tabelasız, uyarısız, ışıksız bi şekilde etrafı çerçeveyle duruyor. Hepsi kaza potansiyeli ama benim bahsettiğim noktadaki hepsinden daha tehlikeli. Ne yapmak nereye şikayet etmek lazım bu işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 isvecte falan oturuyosan gogo. otherwise gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 YOLO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ara abi karayollarını yerini söyle. Muhtemelen önlem alırlar. Biri kaza yapar vicdan azabı çekersin sonra. belediye demişsin; direkt şehir içi mi? O zaman belediye veya polisi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Direk şehir içi ya. Zaten kanalizasyon sistemlerinin düzenlemesine beldiyeler bakmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 belediye başkanlığına şikayet yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yerin fotografını çek basına ver.. belediye de sallamazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ararsan ilgileniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 radyo trafik e şikayet edebilirsin onların sözünü baya dinliyorlar. hem de dinleyen sürücüler dikkat eder oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 şayet zarar görseydin hayvan gibi tazminat alacaktın devletten. idari yargıda tam yargı davalarında idari işlemin kusurlu olmasından dolayı zarar gören vatandaşlar tazminat talep edebiliyorlar. ancak sen zarar görmediğin için bir şey talep edemezsin. adli yargıda çözümü nedir bilemedim. olay şehir içinde olduysa belediyenin bilmesinde daha çok fayda var çünkü onlar yapıyor genelde bu tür saçma sapan işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Belediyenin sitesinden öneri şikayet formunu doldurup gönderdim şimdi. Abi maddi hasar halledilir, belediye öder, ödemezse mahkemeye verirsin yine öder, nalet olsun dersin kaskodan yaptırırsın vs vs. Yol öyle kötü bi yol ki, araç da yüksek, biraz daha hızlı olsam ya da acemi olsam arabayı devirip ölebilirdim, bi taraf dere yatağı çünkü. Araba kaldırıma çıksa birini ezebilirdim. 1 tane tabela koyacaksın 50 metre öncesine ya, bu kadar zor değil ki bu. Böyle aptal aptal hatalar yüzünden insanlar ölüyor. Dediğim gibi sıcağı sıcağına aklıma hiçbişey gelmedi ama zaman geçtikçe kuduruyorum sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aga arasana o formu gorene kadar zaman gecer halletsinler bir an once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Abi belediyede kimse olmaz ki bu saatten. Büyükşehir belediyesi fln olsa neyse ama ilçe belediyesi bu. Gerçi biz büyükşehire bağlıyız aslında. Ama öyle de aptal bi statüdeyiz ki büyükşehre bağlı olmamıza rağmen ilçe belediyesinin borusu ötüyor bişeyler bişeyler. Şimdi düşünüyorum niye gidip kaldırmadım o sehpayı diye. Durduktan sonra geri de döndüm nasıl bi hayvanlık yaptıklarına bakmak için. Keşke inip çekseydim kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 benimde basima gelmisti ara sokaktaydi trafigi aramistim halletmislerdi gec saatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Yer neresi? Hangi belediye olduğu da önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Gemlik. Bursa Büyükşehir Belediyesine bağlı kağıt üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 belediye çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar