Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotoğraf SanARTçısı İdo Tatlıses

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hatun fena gözükmüyor yalmnız. 200 dolar verirdim ben 2 saatine. o değil de 1,5 saat sonra banyonu yapıp traşımı olup işe gitmem lazım ya lan benim .

dha 1 şişie biram var. ne olacak lan benmim bu halim? anasını satayım benim gibi adam bile evlenmeyi düşünüyorsa, bu dünyanın adaletinde bvi terslik var.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

https://twitter.com/djhakangunduz/status/322327537340538880

asdfsadfsafdassadf

foto arakmış

Kızı ben çektim dememiş ki,
albümden çekmiştir.
zaten o kekoya parayla da vermez o kız.
Mesaj tarihi:
Ninja said:

Dediginizi anlamadim...

Fikrini, tarzını, yaşam stilini beğenmiyorsun diye kimsenin yaşam hakkını elinden alamazsın. Bunu düşünmen seni ondan daha aşağı konuma getirir

gibi sanırım.

Galiba senin böyle boş insanları öldürmek üzere bir takım eğitmek gibi bir fantazin var yanlış mı anladım?
Mesaj tarihi:
chrome said:

Klavye kullaniyor olman. Beslenmek zorunda olusun. Kendini ifade etmek icin bir dilinin olmasi gereken bir dunyada yasiyorsun haci sen hangi ozgurlukten bahsediyorsun allasen. Ozgurce kirlarda bos kafayla kosan adamin da gotune ot batiyor karinca kaciyor. Dunya bolye bir yer. Siz birilerine dellenmeye yer ariyorsunuz. Birakiniz allasen geciniz efendim bu beyhude hezeyanlari.

diyip

chrome said:

embesilligin everesti. #askim #guzel gunler #love #izmir #foreverlove bu ne lan. Mantigi ne bikere bunun. Kelimeleri yeni ogrenen cocuklar gibi..
Gecen de iki kizla kahvaltiya cicekli koyune gittik 3er dakika araliklarla fotograf cekildiler masaya tabaga manzaraya teyzelere karsi falan. Nooluyor emenike ya

demek.

in b4 ama ben dellendiklerimi öldürmek istiyorum demedim
Mesaj tarihi:
Ninja said:

Dediginizi anlamadim.

ya bırak sen de hatari hanzo mu ne o hesapla ve ninjayla daha önce yazdığın mesajları da gördük yerli türkten farkı yok. sonra dediğinizi anlamadım, türkçem çok iyi değil falan. çıkarttırma bana o mesajları
Mesaj tarihi:
abi cem davran cok guzel bişi dedi hani adamın omrundeki tek zirve filan

kumaş bu, kimse bu malzemeden bi fransız toplumu cıkmasını vs beklemesin olmuyor, bundan 50 sene oncede sag bi ulkeydı bura, hala sag bı ulke 100-200 sene sonrada sag bı ulke olucak

adam o akdar haklıkı yanı, etrafımız her boku yapsın her yer AB standardı olsun cok guzel ama bız bunlara uymayalım cunki extra iş çıkıyor başımıza kafası

bahaneler hep aynu, değişime direnc ve tembellik
Mesaj tarihi:
amcamın haklı olduğu yerler var ama şimdi günahını alma heh.

devlet hastanelerini bahşiş kutusu koyduracak hale getiren bir ülkenin mesele araba falan olunca mükemmel AB standartlarını yakalamaya çalışması gerçekten komik.
Mesaj tarihi:
e çunki komşusun ab ile, her yıl taşıtların geçiyor sonra avrupada teror estiriyorlar

geçen bisiklet yoluna park eden tek arabanın uzerinde turk bayrağını gorunce aglamaklı oldum yemin ederim
Mesaj tarihi:
ahahahah berlinin en önemli anıtlarından birine de geçenlerde türk arabayla girmişti lel

sonra türkleri neden sevmiyolar. ingilizin teki anıtkabire arabayla girse linç ederler lan adamı
Mesaj tarihi:
al sana yurdum insanı case i, pazar gunu heryer kapalı, karlı bi hava ve adım başı avm olmadığından eşşek gibi mesafe gidiosun açık market için

abi adamın bsikletinin tekeri indi yoldu, conta atmış ucundaki markete kadar yuruyerek geldiler sonra biz içerde alışveriş yaparken dışardaki bi bsikletin contasını sokmus bunlar, olmamış başka sokmusler filan, kampuste analtıolardı HIYARLARDAN NASI ALDIK tonu ile, contalarını çaldıkları insanalr ellerinde paketle, pazar gunu kel alaka biyerde bsikletsiz mahsur kaldılar

sonra turkleri niye sevmiolar
Mesaj tarihi:
ha bide patide vardı bitane, duduklu tenceriyi kabin bagajı oalrak getirip sokuşturmuş, trubulansda tencere almanın tekinin kafasını yarmış vs gerile gerile anlatıodu adam sadfasdf
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Ninja said:

Dediginizi anlamadim.

ya bırak sen de hatari hanzo mu ne o hesapla ve ninjayla daha önce yazdığın mesajları da gördük yerli türkten farkı yok. sonra dediğinizi anlamadım, türkçem çok iyi değil falan. çıkarttırma bana o mesajları

akito sama yardim ediyor ben size nefret duymuyorum ssaldirmaya devam ediniz
  • Yeni Oluştur...