huun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 hatun fena gözükmüyor yalmnız. 200 dolar verirdim ben 2 saatine. o değil de 1,5 saat sonra banyonu yapıp traşımı olup işe gitmem lazım ya lan benim . dha 1 şişie biram var. ne olacak lan benmim bu halim? anasını satayım benim gibi adam bile evlenmeyi düşünüyorsa, bu dünyanın adaletinde bvi terslik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mokoko said: https://twitter.com/djhakangunduz/status/322327537340538880 asdfsadfsafdassadf foto arakmış Kızı ben çektim dememiş ki, albümden çekmiştir. zaten o kekoya parayla da vermez o kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ninja said: Dediginizi anlamadim... bende anlamadım tamam de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ninja said: Dediginizi anlamadim... Fikrini, tarzını, yaşam stilini beğenmiyorsun diye kimsenin yaşam hakkını elinden alamazsın. Bunu düşünmen seni ondan daha aşağı konuma getirir gibi sanırım. Galiba senin böyle boş insanları öldürmek üzere bir takım eğitmek gibi bir fantazin var yanlış mı anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 hitman meslek okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 chrome said: Klavye kullaniyor olman. Beslenmek zorunda olusun. Kendini ifade etmek icin bir dilinin olmasi gereken bir dunyada yasiyorsun haci sen hangi ozgurlukten bahsediyorsun allasen. Ozgurce kirlarda bos kafayla kosan adamin da gotune ot batiyor karinca kaciyor. Dunya bolye bir yer. Siz birilerine dellenmeye yer ariyorsunuz. Birakiniz allasen geciniz efendim bu beyhude hezeyanlari. diyip chrome said: embesilligin everesti. #askim #guzel gunler #love #izmir #foreverlove bu ne lan. Mantigi ne bikere bunun. Kelimeleri yeni ogrenen cocuklar gibi.. Gecen de iki kizla kahvaltiya cicekli koyune gittik 3er dakika araliklarla fotograf cekildiler masaya tabaga manzaraya teyzelere karsi falan. Nooluyor emenike ya demek. in b4 ama ben dellendiklerimi öldürmek istiyorum demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ninja said: Dediginizi anlamadim. ya bırak sen de hatari hanzo mu ne o hesapla ve ninjayla daha önce yazdığın mesajları da gördük yerli türkten farkı yok. sonra dediğinizi anlamadım, türkçem çok iyi değil falan. çıkarttırma bana o mesajları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?annotation_id=channel%3Ae9e0fa9a-5fec-2db1-81cb-485b395e7705&feature=iv&src_vid=oGwjrM-nmfQ&v=YmwqgcjbwoE su daha guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ne dönüyo bu rda anladamatım y-ito'dan nerelere geldi toipc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ahaha adam haklı lan türkiyede herşey göstermelik avrupa birliği standartları bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi cem davran cok guzel bişi dedi hani adamın omrundeki tek zirve filan kumaş bu, kimse bu malzemeden bi fransız toplumu cıkmasını vs beklemesin olmuyor, bundan 50 sene oncede sag bi ulkeydı bura, hala sag bı ulke 100-200 sene sonrada sag bı ulke olucak adam o akdar haklıkı yanı, etrafımız her boku yapsın her yer AB standardı olsun cok guzel ama bız bunlara uymayalım cunki extra iş çıkıyor başımıza kafası bahaneler hep aynu, değişime direnc ve tembellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 amcamın haklı olduğu yerler var ama şimdi günahını alma heh. devlet hastanelerini bahşiş kutusu koyduracak hale getiren bir ülkenin mesele araba falan olunca mükemmel AB standartlarını yakalamaya çalışması gerçekten komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 e çunki komşusun ab ile, her yıl taşıtların geçiyor sonra avrupada teror estiriyorlar geçen bisiklet yoluna park eden tek arabanın uzerinde turk bayrağını gorunce aglamaklı oldum yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ahahahah berlinin en önemli anıtlarından birine de geçenlerde türk arabayla girmişti lel sonra türkleri neden sevmiyolar. ingilizin teki anıtkabire arabayla girse linç ederler lan adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 al sana yurdum insanı case i, pazar gunu heryer kapalı, karlı bi hava ve adım başı avm olmadığından eşşek gibi mesafe gidiosun açık market için abi adamın bsikletinin tekeri indi yoldu, conta atmış ucundaki markete kadar yuruyerek geldiler sonra biz içerde alışveriş yaparken dışardaki bi bsikletin contasını sokmus bunlar, olmamış başka sokmusler filan, kampuste analtıolardı HIYARLARDAN NASI ALDIK tonu ile, contalarını çaldıkları insanalr ellerinde paketle, pazar gunu kel alaka biyerde bsikletsiz mahsur kaldılar sonra turkleri niye sevmiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ha bide patide vardı bitane, duduklu tenceriyi kabin bagajı oalrak getirip sokuşturmuş, trubulansda tencere almanın tekinin kafasını yarmış vs gerile gerile anlatıodu adam sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 su son mesajlarda ki ornekler sesli guldurdu ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 türkler çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 inşallah ido o kızın topuklarına sıktırır bigün. biz de kıskanmaktan kurutuluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 ayrılmışlar lan, kız başka limanlara yol almış lahmacundan erken sıkılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cibetpet Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi şu video yu yapan adamdan ne beklersinki? +teneşir http://www.youtube.com/watch?v=Wibj-T6nOic&playnext=1&list=PL550D9E15370DBEC3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ardeth said: Ninja said: Dediginizi anlamadim. ya bırak sen de hatari hanzo mu ne o hesapla ve ninjayla daha önce yazdığın mesajları da gördük yerli türkten farkı yok. sonra dediğinizi anlamadım, türkçem çok iyi değil falan. çıkarttırma bana o mesajları akito sama yardim ediyor ben size nefret duymuyorum ssaldirmaya devam ediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bırah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Tutumunuza gercekten devam ediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bi de bozuk türkçeyle yazıyomuş gibi yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar