Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bck, hypnotize, alfheim ve ben 4 kişilik bir ingiliz guildine katıldık windseekers die daha onlar da yeni, ortalama 4-6k prowessli casual olduğu için katıldık öle çok military mod a girmeyelim diye eğer varsa katılmak isteyen söylesin. gemi yapıp balık tutmaya açılcaz falan :) sonra beraber hazine avına gideriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bizimde cuma siege var bakalım performans nasıl olacak meraklar içindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 clan şehriniz nerde sizin? ve nereye saldırıyonuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 windseeker göremedim wind walkers olmasın? bende katılayım olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 angfrost şu an elimizdeki ama nereye gidiyoruz kime karşı hiç bilmiyorum foruma bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mosquito said: windseeker göremedim wind walkers olmasın? bende katılayım olmazsa wind walkersmış pardon ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bingildak said: arcane oyuniçi pm'i yeni gördüm, kötüler kötüsü chat sistemi yüzünden asdasd. sen ne yaptın class konusunda bende primalist konusunda çok sıkıntılıyım pve'de kan kusturdu mana bolt, normal nuke gitsen reg gidiyor ayrıca deli gibi dodgeluyor şerefsizler. onu da geçtim pvp'de işetiyorlar, kaçmak için birşey yok. warrior'a mi döndün sen? pp'ler yalan olmadı mı? neye harcadın kaç pp oldu? ben zaten staff bolt'u 75lemek dışında prowess yatırımı yapmamıştım primalist'e. warrior'a döndüm. 3.5k civarı prowess olması lazım. az oynadım yani. mortis gültün adını doğru yazsaymışsın be abi ahah :D kural falan var mı? sitesi var mı? venti teamsüpükü var mı? adam kesiyonuz mu? 1-2 gün oynadıktan sonra bunları anlat bana eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Pain Killers olarak "North Korea" adı altında lux arcana ile alliance kurduk...Oyun içindeki adım xxbar silent...İletişim kurarsanız Türklerinde içinde olduğu kaliteli bir kitleye katılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yok abi yeni guild ya bizim kurduğumuz guild gibi düşün except 4-5 tane yabancı var :) kurat mural yok girip takılcaz bearber hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Valla bizde de pek kural filan yok yaw,herkes kafasına ve keyfine göre gidiyor şimdilik:)Maksat beraber olmak bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ne güzel işte lux arcana ile alliance falan beraber oynuyoruz bir noktada. "aynı taraftayız!" hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 bingildak said: https://www.dropbox.com/s/w5fkmvd9dg35kqm/DFUWcfgs.rar C:Users"Username"AppDataRoamingDark fallCharacter forumda postlamışlar, deneyebilirsin performansı arttırmak için, Şunun gibi başka varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 deneyen var mı onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 anladığım kadarıyla optionsdan da değiştirilebilin ayarlar bunlar, bende hepsi low/off zaten de interfacede olmayan şeyleri kapatıp açabiliceğimiz bişeyler varmı onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Alfheim said: dmg formula: [ (.2*stat + .05*skill + .03*mastery) + wpn dmg - mob resist ] 10 stats=2 dmg, 20 weapon skill=1 dmg, 33 weapon mastery=1 dmg eğer bu doğruysa o zaman weapon skill + masteryden maksimum bize +8 damage geliyor değil mi? o zaman çok az önemi var diye anlıyorum. Asıl olay, Stat ve Weapon kalitesi gibi gözüküyor. statların bir capi var mıdırı bu arada? maksimum kaç olabiliyor bir stat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 yarim saat sonra bakicam neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 stata cap 100 olması lazım booster hariç asıl olay armor ve silah evet. R80 silah ile r10 silah arasındaki fark direk 2kat dmg aynı şekidle armorda da böyle özllikle palte giyen warriorlar r30 altı silahları pek tınlamıolar diolar ne derece doğru deneyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 o zaman uzaktan şöyle bir bakıcan chainmail varsa ok, plate varsa topuk eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 atestopu at, yansin platein icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 zigzag yapıyorlar vuramıyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 europe admin only diyo, o ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 serverda problem vardı maintance a aldılar 1 saat downtime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 dunyalar kotusuymus oyun lan asfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 işte hater sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 sen diyince oooo, ben diyince hater aauuuww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar