KingV Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 sanal/kredi kartıyla alıp da sorun yaşayan yok mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 almayın gençler daha. biz bas bas boşuna mı bağırıyoruz. en az 5-6 ayda adam olur o da kemik kitlesi dışında oynacak adam kalırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 arcane said: ben bilmiyordum euro verdim. Hergün kırmızı et yiyen adamın hali başka ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 benimde tavsiyem acele etmemenizdir. steam'e geldiğinde durumuna bakar, istediğiniz şekilde alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kırmızı et mi? havyar + şato lö yering Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 simdi schoollar yok mu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Off bi umut yine indirdim açtım oyunu 1 saat içinde 3 kere crash yedim, ping 300ün altına inmiyor, lag spike gırla. Fps desen yine aynı, yerlerde sürünüyor. Çözünürlüğü düşür babam düşür nereye kadar, çamur gibi grafikle de oynanmıyor. Neyse ben bir iki ay sonra tekrar gelirim. Eve var misi gibi, aç değiliz açıkta değiliz sandbox açlığımızı gideriyor çok şükür:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 calismiyormus sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 2 tane school var her class'da 4 yerine. son peçle performansı sıvamışlar, yarın gelir hotfix. crash veya ping problemim yok ama. 100-130 arası ping sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 server açılınca haber salın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 AV'e kesinlikle bir şeyler oldu. pazar günü hotfix falan inanması çok güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 caster tavsiye ediyormusunuz? sanirim warriorun bariz bir ustunlugu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 gayet iyi caster ama alışana ustalaşana kadar zorlanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 yani topluca oyniyacaksak caster oyniyabilirim, sikinti olmaz ama soloda aglatir gibi caster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 primalist lazim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 prowess kaç civarında oynayanlarda? 2k oldu benim anca. 150goblin kesme feati, biraz salvage birazda fishingden aldım. fishing artık iyice az vermeye başladı ondan mob kesmeye dönücem sanırım sizler napıosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 pp ortalama 4k falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 4.6k fln oldu benim de. Ben LW kasıyorum genel olarak. 70 küsür şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 ben daha 1.5k yım ha hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 benimde 3.2 oldu. ts falan bulmak lazım yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 geldi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bana en kıyak warrior gibi geldi. dertsiz vur gebert stili. öbürleri fakir yapımla birleşince birşeyler ters gitmiş eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Driver Internal error ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 launcher'dan full screen'i kapatmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 oyunu az önce reampage in acc si ile denedim, mantık güzel aim olayı oynanışı zorlaştırsa da bence oyunun en büyük artısı, gerçekten büyü atma hissi veriyor :) alışılmışın çoook dışında bir control sistemi var q,e,alt,ctrl... ama alışınca 1234 spamdan daha zevkli olabilir. bence güzel bir comunityle gercekten güzel anlar yaşanabilecek bir oyun ama casual oynanmaz, bu yüzden oyunu almayı şimdilik ertelemem gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar