SOREN Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Aranızda sosyal hizmetler uzmanı varsa akıl danışmak istiyorum kendisine. Varsa bir ses verebilir mi? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Yine kimi ispiyonliican? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sosyal güvenlik uzmanı değil, sosyal hizmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Sosyal hizmetler uzmanlığı diye ayrı meslek mi var ? SGK da memur dğeil mi onun halk arasındaki adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 değil sanıyorum. sgk memuru aramıyorum zaten. =) haberlerde görmüştüm bir tanesini. insanların evine gidip (maddi durumu felaket olanların) evin yaşam koşullarına uygunluğuna bakıyordu. değilse devlet yardım ediyor falan. geçici olarak yurda yerleştirme falan gibi bir şeyler yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sosyal hizmet uzmanı farklı SGK ile uzaktan yakından alakası yok ingilizcesi social worker diye geçiyor. Huzurevleri, Yetiştirme Yurtları, Çocuk Esirgeme Kurumu gibi kurumlarda çalışan uzmanlara verilen ad. Sosyal Hizmetler Akademisinden mezun olmaları gerekiyor vs. Ne gibi bir sorun varsa söyle yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar