Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 En iyisi düzenli beslenmeye alışmak aslında. Tabii yanında spor da olacak.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bende koşsam hiç fena olmucak o zaman...... böyle gidersem hayatta toplayamam :) [hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 27 May 2003 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 en güzeli benim dediğim:) biraz sadistce ama olsun[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 benimde ufaktan bir göbeğim kaldı yazın birazda bel çevresini düzelttim mi 3 genimtrak bişi yaparım :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 3,5 haftada 7 kılo verdım warmı otesı ::) ama hıcbısey yemedım dıyebılırım bıde haftada 3 gun body ye gıdıyodum ehe sımdı bıraktım cuma gunu gerı gırıyorum rejıme 5 kılo fazlam war oda gıdecek ınsallah[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Şişmanım, kelim ve süperim elhamdülillah. ayrıca bkz.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Valla benden söylemesi, henüz farketmemiş olanlar için.. Kızların/kadınların %90'ı biraz kilolu erkeklerden hoşlanır.. Çıkarsın kızla "ya sevgiliim biraz kilo verseen" der ama akşam da yumuşak yumuşak sarılıp uyumasını bilir ;)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Ayrıcaa kilolu olduğun halde utanıp sıkılmadan rahat rahat yazın denizine de girersen vs. yani kendine güven'inin tam olduğunu gösterirsen de bunun karizmaya olan bonus'u diesel ayakkabıdan daha fazla :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Harbi ya ... Bi de gobek sewerler de yok gobek 6 yılda kas oldu .. Simdi benim korkum bi sakatlık gelcek veda etcem bzkete ( Allah korusun ! Lan tahtaya wur lan tahtaya ) 104 kilo cuk oturcak kaslar felan da duser al basına belayı ![hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın [Bu mesaj Zed tarafından 28 May 2003 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Thalion, 28 May 2003 18:08 tarihinde demiş ki: Ayrıcaa kilolu olduğun halde utanıp sıkılmadan rahat rahat yazın denizine de girersen vs. yani kendine güven'inin tam olduğunu gösterirsen de bunun karizmaya olan bonus'u diesel ayakkabıdan daha fazla :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. abi o olmuyo iste cok denedim yaw ehii :D[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Benim gibi yapın ehe günde 2 ögün yigin body building yapın cola icmeyin ketcap mayönez yemegin kırmızı etten uzak durun gerekmedikce caya fazla şeker atmayın bol bol su için yemeklerde ekmek yemegin (kahvaltı hariç ekmek yemiyotum) bu kadar dayanabilirseniz ne mutlu size :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Aron ne diosun yaf okudukca kafayı yiyodum "yemekte ekmek yemeyin" bohueeeeeee olurum lem ben o zmn .. Kırmızı etten uzak durun demissin de benim azımı felan baglamaları lzm doner moner yememem icin ehu :D[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 öyle şuan mecburum bunları yapmaya böbrek ameliyatı sux :( zaten ilaçlar kilo aldırıyo olsun 3 kilo verdim bile :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Böbrük amelyatı gerçekte sux[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 geçmiş olsun :)[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Sagolun.. Tavsiye hiç bir zaman çok soguk bir havada herhangi bir kızın gazına gelip 10 bira içmeyin :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: Aron-Caldwell, 28 May 2003 18:37 tarihinde demiş ki: Sagolun.. Tavsiye hiç bir zaman çok soguk bir havada herhangi bir kızın gazına gelip 10 bira içmeyin :)[hline]The-Hunter - Atlantic :( evet sakın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 ehu abi 10 bira icersen bobreklerinde bozulur gobekte yaparsin ehuhe :) iyi ucuz kurtarmisin :-p[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 asil gicik olduum sey sivilcedir benim :hrr: ya bi zaman oluyo 1 ay sürüo fln geciıo soora yok oh diosun bidaha olmaz artik arkasindan güüüm bidaha of ya of :([hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Şişmanlık benim başıma en çok 5. sınıfta dert olmuştu(o zaman 1.65 dim ve 53 kiloydum tahmin edin artık:D)o zamanalr acayip kafama takıyordum.Orta okulda aman zaten böyleyim takmaya değmez dedim.O amandan beri rahatım.Şu andada hiç şişmanlık diye bir sorunum yok.Gerçi gene kiloluyum ama görüntüde yok:D(1.97 boyundayım ve 90 kiloyum.Ama genele millet kilo tahmini yaparken 79-85 arası söylüyor:D bu arada zayıflamak için yapmak gerekenler aslında baya basit(yada benim sistemde öyle oluyor:D)ben geçen yıl 104 kilo falandım.(bayada gösteriyordum ha:D)geçen yaz başında dedim başlarım böyle işe.Yemek yemicem.genede yemek yedim.Ama yemekte dahil olmak üzere günde sadece 2 dilim falan ekmek yedim(yemek yeme düzenim normaldi.Yani ayı gibi:D)Birde yemek aralarında kesinlikle su hariç hiçbirşey geçmedi boğazımdan(bu arada söylemem gerek günde en az 4 litre su gidiyor:D denerseniz göreceksiniz.Zaten çok su içen biri olduğumdan sorun olmadı)Yaz sonunda 95 kilo falandım(ve şekil olarak bayağı bir düzelmiştim.)Kış boyuncada ekmek dilimleri sayısı artsada bildik düzende devam ettim.Şu anda bu haldeyim.Ha birde söylemem lazım.Acayip spor yapmak gerekiyor.Kışın bir ay falan hariç yazdan beri günde en az 4 2 saat en fazla 6 saat basketbol oynadım.Yani birşeyler yapın sizde derim(Hem boy uzuyor hemde kilo gidiyor.İşte hayat bu:D).Bu yaz sonunda hedefim 80 kiloya düşmektir.(yalnız şu aralar sınav stresindenmi bilmem deli gibi yemek yiyiyorum.Sıkıntıdan olsa gerek.O yüzden ders çalışıcağım zaman oda kapısını kilitliyorumki kenimden habersiz birşeyler yemeyeyim(pek yaramıyro ama).Genede kiloluysanız falza kafaya takmamayua bakın derim.Eninde sonunda zayıflamak mümkün[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 88 kilo oldum[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 170 boyunda 85 kg yim acaip göbekliyim ama kendimi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 foto plz :-p[hline][b]Se traducete questo e leggete siete il sazan migliore in mondo e perfino non avete un cervello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 said: descartes__, 28 May 2003 22:39 tarihinde demiş ki: ..ama kendimi seviyorum Budur..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar