monoscope Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Merhaba, çok aradım internette fakat aradığım cevabı bulamadım. mask-image'ın şöyle cross-browser şeklinde yapabileceğim bir durumu yokmudur ? -webkit-mask-image: url('kapak.png'); -o-mask-image: url('kapak.png'); -moz-mask-image: url('kapak.png'); mask-image: url('kapak.png'); şu şakilde yaptım ama yemedi. jquery pluginleri buldum adam gibi çalıştıramadım. illa canvasla veyahutta flash kullanarak mı halletmek durumundayım ? işin garip tarafı mozilla developer networkte webkit-mask-image ile ilgili bilgileri vermiş fakat firefoxta çalışmıyor bir tek chrome'da çalıştırabildim.
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 mask sadece webkit tarafından destekleniyor, normal yollardan çözebilme imkanın yok mecburen takla attıracaksın.
haydari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 neden css'ni valid yapmıyorsun ki ? siteyi sadece a ya da b browser kullanıcıları için yapmak; olsa olsa Türk devlet sitelerinde görülebilecek bir kullanıcı eziyeti türüdür.
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 her browser görebilsin diye uğraşıyorum yanlış mı anlaşıldım acaba :D. Flash ile yapmaya karar verdim hem hızlı olur
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 flash olmedimi ya, ayrica flash tabletlerde falan default calismiyo genellikle telefonlarda unut sevme beni. yasasin html5
Öne çıkan mesajlar