monoscope Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Merhaba, çok aradım internette fakat aradığım cevabı bulamadım. mask-image'ın şöyle cross-browser şeklinde yapabileceğim bir durumu yokmudur ? -webkit-mask-image: url('kapak.png'); -o-mask-image: url('kapak.png'); -moz-mask-image: url('kapak.png'); mask-image: url('kapak.png'); şu şakilde yaptım ama yemedi. jquery pluginleri buldum adam gibi çalıştıramadım. illa canvasla veyahutta flash kullanarak mı halletmek durumundayım ? işin garip tarafı mozilla developer networkte webkit-mask-image ile ilgili bilgileri vermiş fakat firefoxta çalışmıyor bir tek chrome'da çalıştırabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 mask sadece webkit tarafından destekleniyor, normal yollardan çözebilme imkanın yok mecburen takla attıracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 neden css'ni valid yapmıyorsun ki ? siteyi sadece a ya da b browser kullanıcıları için yapmak; olsa olsa Türk devlet sitelerinde görülebilecek bir kullanıcı eziyeti türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 her browser görebilsin diye uğraşıyorum yanlış mı anlaşıldım acaba :D. Flash ile yapmaya karar verdim hem hızlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 flash olmedimi ya, ayrica flash tabletlerde falan default calismiyo genellikle telefonlarda unut sevme beni. yasasin html5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar