streamin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arkadaslar torrentbits.org uyeligni cesitli yollardan veren yada kisa, belli bir donem icin takas edebilecek olan arkadasa..100.000 bin adet ftp..yada evine max istedigi 10 cd olmak uzere istedigi dosya.. film.. oyun.. appl yollayacam yad a baska herhangi bir sey olabilir yeterki takas olsun.... ozelden konusmak iisteyenler mail.. icq assagida[signature][hline]msn:[email protected] icq:283-004-707 [Bu mesaj streamin tarafından 26 Kasım 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj streamin tarafından 26 Kasım 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 iki ip ban sebebi olmasi lazim[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 msn de daha fazla şeyler (terbiyem el vermiyor :-P ) verebilirim diyordun forumda yumuşadın galiba :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hayır zaten uyeligini tamamiyle bana vereceksin ...[signature][hline]msn:[email protected] icq:283-004-707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 niye kendin almıyorsun ben 4-5 refresh edişte girdim ve aldım..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Guru, 26 Kasım 2004 15:01 tarihinde demiş ki: niye kendin almıyorsun ben 4-5 refresh edişte girdim ve aldım.. Şans diye buna diyoruz... Ben 2-3 haftadır uğraşıyorum bir türlü denk getiremedim... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 fazla balin bir seye zarar olmasi lazim :)[signature][hline]msn:[email protected] icq:283-004-707 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 günün hangi saatlerinde denemek lazım bunu ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Torrentbits.org'dan üyelik alınamıyor mu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 benim ip banli valla galiba ilk 4 sefer cok rahat almistim ,ondan sonra bikere bile denk gelmedi acc alim sayfasi diger torrent sitelerinden banlanmiyorum bu torrentbitsde downloadim hep 200 uploadim 20 olunca bi anda cok sey cekiyorum haliyle upload edemiyorum yeteri kadar hep ban hep ban oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 buranın içerigi ne acep?[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 torrentler var işte, ben de bugün banlanmışım ama nedenini anlayamadım. neyse birkaç refresh sonucunda tekrar içerideyim :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu torrent ne abi biri bana açıklasın ya[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar