Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torrentbits.org uyeligini verecek olana ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar torrentbits.org uyeligni cesitli yollardan veren yada kisa, belli bir donem icin takas edebilecek olan arkadasa..100.000 bin adet ftp..yada evine max istedigi 10 cd olmak uzere istedigi dosya.. film.. oyun.. appl yollayacam yad a baska herhangi bir sey olabilir yeterki takas olsun.... ozelden konusmak iisteyenler mail.. icq assagida[signature][hline]msn:[email protected]

[Bu mesaj streamin tarafından 26 Kasım 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj streamin tarafından 26 Kasım 2004 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
msn de daha fazla şeyler (terbiyem el vermiyor :-P ) verebilirim diyordun forumda yumuşadın galiba :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
niye kendin almıyorsun ben 4-5 refresh edişte girdim ve aldım..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
said:
Guru, 26 Kasım 2004 15:01 tarihinde demiş ki:
niye kendin almıyorsun ben 4-5 refresh edişte girdim ve aldım..

Şans diye buna diyoruz... Ben 2-3 haftadır uğraşıyorum bir türlü denk getiremedim... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
günün hangi saatlerinde denemek lazım bunu ?[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
benim ip banli valla galiba
ilk 4 sefer cok rahat almistim ,ondan sonra bikere bile denk gelmedi acc alim sayfasi
diger torrent sitelerinden banlanmiyorum
bu torrentbitsde downloadim hep 200 uploadim 20 olunca bi anda cok sey cekiyorum haliyle upload edemiyorum yeteri kadar
hep ban hep ban oluyor :)
Mesaj tarihi:
buranın içerigi ne acep?[signature][hline]Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

• Yeni Oluştur...