Glahad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Makinamda suanda milenyum isletim sistemi kurulu idi. Panda virus prigrami vardi onu kaldirdim. sonra kaspersky kurdum(tahminimce virus vardi) kaspersky i update etmek icin internete baglandim tam baglandigim sirada ekran simsiyah oldu. makinaya reset attim. ondan sonra acilirken Kur guncelleniyor yaziyor windows %2 %1 guncelleme hatasi veriyor. Ne yapabilirim acaba. Makinada lisansli program oldugu icin formatta atamiyorum. Windowsu kurtarmam lazim bana yardimci olurmuusnuz not: guvenli kurtarma olmuyor denedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glahad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yokmu yardimci olabilecek ? gerci microsoftuda aradim salladilar ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 lisanslı windows varsa neden dert ediyorsun ki? lisans dediğin orjinal cd-keydir, cddir... elinde cd ve cd-key var yani, o zaman neden format atamıyorsun ki?[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar