copry Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Theridone said: copry said: ne resmi? http://i46.tinypic.com/21ams5f.png Te allam , gun gecmiyor ki daha komik daha sakali ...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Noyzura şuan evde voodoo bebekleri iğneliyor olabilir.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bir de raistlin böyle sürekli öksüren hasta bir büyücü müydü ya, sanki okumuştum kitabını bir 10 sene önce ama hatırlamıyorum.
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Bir de raistlin böyle sürekli öksüren hasta bir büyücü müydü ya, sanki okumuştum kitabını bir 10 sene önce ama hatırlamıyorum. evet kanka beni dövmesi kolay olur,büyüyle falan kendimi koruyamam ben eski de kaldı o işler artık :D
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 BİZDE GERİ VİTES YOK KARDEŞ GEREKİRSE İLERDEN DÖNERİZ
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 karaktersiz said: aha raistlinde R ledi yok be kanka o istesin ben direk köyümün adresini vericem otobüs biletini falan da alıcam sonra kahvemizi içicez cebine harçlığını koyucam geri göndericem izmire :)
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 @noyzura gel beklioz bak yanımdakilerde hazır :D bişey ifade ediyo mu ? http://www.onursendere.com/wp-content/uploads/2010/04/Kara-Kedi.jpg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Theridone said: BİZDE GERİ VİTES YOK KARDEŞ GEREKİRSE İLERDEN DÖNERİZ Bu sözü benim için kanvasa GERER MİSİN?
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: bencede olmasın heyecanla izliyorum noyzura kardeşimizin gerilmesini,halbuki ne güzel eğleniyoduk biz ya adsaf :) noyzura adres istiyon mu ? gelicen mi bizim köye ? Gelicem. Bak video'ya kaydedicek arkadaşlarda varmış gönüllü. kameraya senin gerilimin de yansır belki. paticikte yayınlarız buluşmamızı bir ilk olur.
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Noyzura said: Raistllin said: bencede olmasın heyecanla izliyorum noyzura kardeşimizin gerilmesini,halbuki ne güzel eğleniyoduk biz ya adsaf :) noyzura adres istiyon mu ? gelicen mi bizim köye ? Gelicem. Bak video'ya kaydedicek arkadaşlarda varmış gönüllü. kameraya senin gerilimin de yansır belki. paticikte yayınlarız buluşmamızı bir ilk olur. o tiple beni geremessin ama saçları falan kes öyle gel belki o zaman korkarım asdasf
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ABOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWW NEDEDİYALA dediki tipe kılığa bak hele forumda sallamaya benzemez gocum gelde görek dedi
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 iyi o zaman ver telefonun randevulaşalım. saçımı toplayıpda gelicem zaten.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistlin beklenen performansı veremiyorsun ama dostum, az daha "atara atar, gidere gider" lütfen :(
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 raist telefonunu verebilecek mi?!?!
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 İnsanının duygusal durumunu ve bunu paylaşmasını gericilik, ilericilik, modernlik gibi kavramlarla ifade etmek terminoloji kullanımı açısından olarak bence çok doğru. Mantıksal olmasının yanında, iki bacak arasındaki açı kadar olan fikir skalasıyla akademik olarak bize çok şey anlatıyor. Bizim böyle kendine has, özgün fikirlerle dolu namus bekçilerine ihtiyacımız var. Gün geçtikçe Avrupalı, moderin oluyor bu toplum.
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bunu yapan devletimize ve milletimize de ihanet eder.
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 noyzura telini pm'le sen bana bir zahmet,atla gel bursaya arkadaşlara da söylersin adresimi foto çekiceklerde gelir saçındaki tokayla birlikte geri dönersin sonra izmire :)
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Bu sözü benim için kanvasa GERER MİSİN? yeterli parayı verirsen seni bile GERERİM
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Zaten o kadar avrupalı o kadar geniş ki sevgilisi olduğunda bile kızmamış modelliği bıraksın diye. Dedelerimiz, şehitlerimiz böyleleri için mi kurtardı bu vatanı?
Öne çıkan mesajlar