Papaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Arkımn verdiği servrı koydum scptlerini ama oyunda you use magery filan diyo onları nerden kaldırabilirm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Sorun script'in kendiliğinden kaynaklanıyor... Mutlaka bir yerde SRC.SYSMESSAGE vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Biliyom kesnin olması lazımda acaba nerden bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bir texteditör ile dosyalar içinde arama yaptır.hangi dosyada ise çıkar[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bide Topic Kirliği yapmıyayoım ben bu ölüm anons msjına renk vermek istiyorum hangi kodu kullanacam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 SCripti koyarsan yardımcı oluruz.[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 kodun nasil bisey oldugunu bilmiyorum ancak 55i Revision serisi kullanıyorsan src.message @480 blabla gibi yapabilirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 [events e_death_announce] On=@Death if !() if ( > 9900) && () && () && ( != ) && (0 == 0) serv.allclients sysmessage , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif endif şu scpte msjın renklki göstermesni istiyorum nasıl yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 www.paticik.com/scripts ten zabula ocak isimli scripti indir... Daha sonra kullandığın scriptteki SYS.MESSAGE Lord xxxx yyyyy tarafindan olduruldu. komutunu var.smsgx 0455 src.smsgx Lord xxxx yyyyyy...... şeklinde değiştir... Tabi bu arada nbl scriptlerinde commands.scp nin içindeki [FUNCTION smsgx] ile başlayıp diğer [FUnc......] ın başına kadar kendi scpne kopyala Ama son [func..... yı dahil etmeden Bu arada 0455 renk kodudur istersen degistirebilirsin. Şu anda blackrock renginde[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben bunu anladysam arap olam bana bunu yazıp verebilirmsizn rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TilkiAndre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 çalışmıyor nbl scplerinde lord/lady[signature][hline]For you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 detail=0 yaparsan sanırım magery mesajı çıkmaz[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 [function smsgx] var.act var.p newitem i_memory act.p 6000 2000 var.regfla act.region.flags p 6000 2000 act.sayua > 0 0 1 p act.region.flags act.remove act [events e_death_announce] On=@Death if !( if ( > 9900) && ( && ( && ( != && (0 == 0) serv.allclients var.smsgx 0455 serv.allclients smsgx , tarafindan civarlarinda olduruldu. endif endif [EOF] Script bu spheretables.scp nin en altına on=@login SRC.EVENTS +e_death_announce yi ekliyosun eger on=@login varsa bi tane daha yazma onun altına yaz.... Bu arada 0455 benim girdigim renk bunu degistirebilirsin. farklı renkler için[signature][hline]Saeros, 24 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: bi an çok korktum ben de. geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar