Wyand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yeni eve geçicez yakında kısmetse. şu an için kaba inşaat kısmı bitti, tavanlarını falan da yaptırdım hatta asma tavan ışık panelli falan filan. şimdi sırada parkesi, kapısı zart zurt kaldı. bu konularda da süper kararsız olduğum için bu tip ev dizayn dekorasyon siteleri arıyorum. hangi renk zemine nasıl kapı gider, o kapı ve zemine ne renk oturma grubu, eşya alınır falan türünde. var mı bu tip güzel ve geniş içerik sunan siteler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 iç tasarımcı arkadaş varsa onlara danış, site bilmiyorum ama ben öyle yaptım asdhasud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi varsa o da olur. neyse ücreti hizmetini alırız. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 3d olarak beraber dizayn edebiliriz evi hangi şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar