kralweb Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 arklar şu kasaların içinden çıkan +lı magerobe ve blackstaf sistemini nerden bulabilirim. ya scriplerin olduğu mavi sayfada aradım aradım bulamadım. sanırım doru kelimeyi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yani scrip i lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ve de arkadaşlar bu kasadan çıkanların yanına spanw oolursa ii olur. ah bi yazabilsem scrip ne hayallerim var of. şimdilik sadece yazılmışlarla oynayabiliorum. of. siz 2 3 tane spwn koyarsanız ben onları çoğaltır ve türlerini değiştirebiliorum. tam acemi işi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 "Treasure Chest" gibi pek çok örneği var bu bir kutudur, spawn edeceksin sen bunu. Yanında çıkacak yaratıkları da sen spawn edeceksin. Eğer scriptten etsin diyorsan pek çok karışıklık çıkar aslında hoş sistemler vardı ama artık bulursan.. [signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 26 Kasım 2004 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben senin imzanı gördüm mesajını görmedim özür. i explorer yazını göstermedi. şimdi balantımı yeniledim. gördüm.tekrar özür. [Bu mesaj kralweb tarafından 26 Kasım 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 seni parayla mı verdiler?[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Doruk sana kısaca acıklamıs olayi neler uzerinde yogunlasıp ugrasman gerektigini soylemis ama biryerlerini kımıldatarak gulebildigine gore yine kımıldatarak kendin ugrasip yazabilirsin sanırım.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yanıt verdiğim topici bida oku pls. ya tamamda şöle yazılmış bi scrip yokmu. mantık olayını anlattınız peki yazılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dread_Dance Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bende ts chestlerin scp leri mevcuttur iletisim [email protected] Ulasirsan sana yardimci olurum paiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 msn gelirsen bende yardım ederim. [email protected][signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar