Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bi de bana bak, sistemler locally integrable oluyor ama globally integrable olmuyor falan en buyuk problemim bu sdf
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeyskeyk said: Ardeth said: sipeyskeyk said: nasıl hayatlar var lan. ahahahahaha aklimda boyle bembeyaz yataktan sevgilisiyle sarilmis yatan bir adam sahnesi belirdi ilk sahnede adamin sirtini goruyoruz sirtinda ejder dovmesi var, yatak odasi japon tarzi dekore edilmis falan. gunes yeni dogarken adam usulca kalkiyor yataktan sfdscx bilgisayarın başına oturuyor, sigara yakıyor. kız arkadaşı yatakda dönüyor çarşaf hışırtısı geliyor dönüp göz ucuyla bir bakıyor, uyuduğundan emin olduktan sonra bilgisayarın açılış ekranına hızlı hareketlerle şifresini giriyor. Facebook'u açıyor, o kızın profilini buluyor. Gözlerini kapatıp başını ellerinin arasına alıyor. sonra saçlarının arasında ellerini gezdiriyor. Sigaradan bir nefes daha alıp arkasına yaslanıyor ve dakikalarca ekrana bakıyor. go. yıl 2003 ya o zamanlar facebook yoktu.. yataktan kalkıp paticiğe girmiştim böyle sonra o kızın mail adresini bulup oraya mesaj atmıştım. neden paticikten atmadım hala bilmiyorum.
copry Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeyskeyk said: Ardeth said: sipeyskeyk said: nasıl hayatlar var lan. ahahahahaha aklimda boyle bembeyaz yataktan sevgilisiyle sarilmis yatan bir adam sahnesi belirdi ilk sahnede adamin sirtini goruyoruz sirtinda ejder dovmesi var, yatak odasi japon tarzi dekore edilmis falan. gunes yeni dogarken adam usulca kalkiyor yataktan sfdscx bilgisayarın başına oturuyor, sigara yakıyor. kız arkadaşı yatakda dönüyor çarşaf hışırtısı geliyor dönüp göz ucuyla bir bakıyor, uyuduğundan emin olduktan sonra bilgisayarın açılış ekranına hızlı hareketlerle şifresini giriyor. Facebook'u açıyor, o kızın profilini buluyor. Gözlerini kapatıp başını ellerinin arasına alıyor. sonra saçlarının arasında ellerini gezdiriyor. Sigaradan bir nefes daha alıp arkasına yaslanıyor ve dakikalarca ekrana bakıyor. go. baş derken?
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeyskeyk said: go. Noyazura 8pack karın kaslarını ortaya çıkararak poz verdiği kaidenin üstünde tembelce gerinir, dört bir yana koşuşturan set elemanlarına umarsızca göz atar. Bir sanat filminin setinden bekleyebileceğiniz bütün detaylar vardır ortada. Bakışları kahve makinasının yanında yönetmenle koyu bir sohbete dalan genç bir kadının üzerine kilitlenir, uykusuz gecelerin beyaz düş odalarında kendine azap veren patidir bu kız.. Noyanın doğrudan kendisine baktığını görünce mağrur ifadesinin altında hınzır bir gülümseme filizlenir.... of ben göndere basana kadar köpri parçalamış
Patice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sipeyskeyk said: O tam bir abazaydı ama. O erkek mi kız mıydı peki?
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: biraz stalkladım kızı da sinema tv okumuş . sanırım film projelerimde birlikte bazı çalışmalar yapıcaz. ya hatırladın bunu. bella mıydı neydi
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 2003te bella mı vardı burtonesk kesin.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bella şişman ama. ayıptır söylemesi.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 copry said: baş derken? gitti mis gibi ejderha dovmeli japon ambiyansli hikaye her yer yabis yabis oldu
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ardeth said: copry said: baş derken? gitti mis gibi ejderha dovmeli japon ambiyansli hikaye her yer yabis yabis oldu uzun süre patide takılmanın yan etkileri ;s
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: burtonesk sanırım ya Nihan ismi burtoneskmis la bahsettigi kiz heheheh ben de boyle foruma 5-10 mesaj atmis cok kalmamis tiplerdendir diyodum baya baya burtonesk cikti
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Llama said: sacrolash said: koyduğun fotolardaki kızlar soruyorsa gelmesinler çikinlerini buraya koyuroum güzellerini ben kendime koyuyorum is yerindeki kizlar su lafi okurlarda senin o agzini burnunu kirarlar.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Burtonesk e bone göz dikmişti ya, burtonseks falan diyordu. Bilmiyorum noyana bırakır mı. Bak yolları bi daha kesişti bone ve noyanın.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ya olm gerekli gereksiz her konuda neden onela dalge geciyosunuz anlamadim ergen misiniz lan
Öne çıkan mesajlar