vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bu hatayı vermeye başladı. görüntüler önce bozulmaya başlıyor bazen düzeliyor bazen masaüstüne atıyor. öldümü benim kart şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şişmiş ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 şişme yapmış senin ekran kartın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ne yapmam lazım çıkartıp atayımmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 arattın mı hatayı google da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yea lakin bi b.k anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sıcaklıktan durdurur genelde. overclock falan varsa da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sıcaklık değerleri testleri tamamlayabilirsem 65 dereceyi geçmiyor. donanım uyumsuzluğu olabilir dediler tüm parçaları değiştirdim hala devam ediyor hatta eski sistemde bigisayar açılırken yapıyordu sadece normal başlatabilirsem hiç bir sıkıtı olmuyordu. sürücüden dediler eski yeni birsürü denedim. format temiz kurulum dediler onu da yaptım iki kere hemde. video seyrederken, nette gezerken bilumum işlemde sorun yok sadece oyunlarda sorun çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bozuktur abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Fırınlama yöntemini icad edenden allah razı olsun :D 180 derce ısıtılmış fırında 10 dakika pişen kartım şuan gayet iyi durumda. Merak edenler için fırınlama yöntemi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 bunun buzlukta dondurma versiyonu da var mıydı? bir de 180 derece mi? erimez mi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 yok bi şey olmuyo 5-10da, ben de zamanında agp 9800xt fırınladıydım, artifactten ekran gözükmüyodu yeşil yeşil, fırından sonra düzeldi baya kullanıp sattım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi eriyebilecek ve yanacak parçaları söküyorsun zaten, o plastiğimsi kısımlara ise hiçbişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar