DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dworgian said: DeathLord said: Koydu sözü küfür icermiyor, koymak fiilinin gecmis zamani. Koymak birseyi bir yere yerlestirmek anlamina gelir lol demagojinin dibi bu da yalnız :D Ben orda Galatasaray ne kadar güzel sekilde sevenlerinin iclerine mutluluk, sevmeyenlerin kalbineyse korku yerlestirdi demek istemistim yanlis anlasilmis. Hatta ertesi gün de FB'li genc oyuncu Salih icin actim ayni konudan. Dün de acmak isterdim ama forumdaki Besiktasli arkadaslarim üzülür rahatsiz olur diye cekindigim icin yazmadim bisey.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 çetintaş forumun seviyesini aşağıya çekiyor.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: tam adres yaz ama Yildiz duragina gel saat tam 9 da.
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 durak ne ya. hesap numaranı ver para göndereyim de taksiyle benim istediğim yere gel
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Yildiz teknik üniversitesinin karsisindaki otobüs duragi, hastaneye yakin ya o yzden orayi sectim. Cok yaralarsan beni ölmiyim diye.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: durak ne ya. hesap numaranı ver para göndereyim de taksiyle benim istediğim yere gelaahhahahahahahah
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: durak ne ya. hesap numaranı ver para göndereyim de taksiyle benim istediğim yere gel Gerek yok sen ver adresi ben gelirim taksiyle orda ödersin olur mu?
fenn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Suark said: kin değil o kuyruk acısı hehehehe (tu)
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 adam sınırları zorlamaya devam ediyor.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 DeathLord said: cempostaci said: durak ne ya. hesap numaranı ver para göndereyim de taksiyle benim istediğim yere gel Gerek yok sen ver adresi ben gelirim taksiyle orda ödersin olur mu?birader rus musun?
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 türkler 30 40 tldir karaköyde kesin. buda o fiyatlarda
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aquila said: 40 tllik pakete neler dahil? hastalık paketimiz var
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hii anladim, ben biraz daha bakiim donucem size.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aquila said: dujla kaca geliyosun? Sana beles de geri kalana birer ünlem tuttu. Bilmem artik ne kadar tutar ona paticik hakimleri karar vericek. Unutmadan cem teklifim acik gel besiktasa görüselim cok istiyorsan.
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: karaktersiz said: @cempostaci:selam cocugun hasteneye kaldirildiginda senin kadar üzülmüstüm ama sen fikirlerin çatisinca ekonomi sinifi geridönüs yaptin ne çocuğu ? ne zaman baba oldum da bana haber vermedin ? OV.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 arkadaş diğer zengin sequo ile karıştırmış
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 cempostaci said: tam adres yaz ama DeathLord said: cempostaci said: tam adres yaz ama Yildiz duragina gel saat tam 9 da. DeathLord said: cempostaci said: durak ne ya. hesap numaranı ver para göndereyim de taksiyle benim istediğim yere gel Gerek yok sen ver adresi ben gelirim taksiyle orda ödersin olur mu? kaçak güreşmeyin neresi açık adresiniz http://www.youtube.com/watch?v=_ShELJLqb24
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Altin gününe cagirmadik ki adami gelip beni dövücek iste, ertesi gün de forumda konu acip sorucak 10.000 liralik saatimi yanlislikla yuttum napabiliriz diye :)
Öne çıkan mesajlar