Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 2 tane ürün var biri: http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-mavi-16gb-cep-telefonu-P11878571 bunda Resmi ithalatı yapılmıştır. 2 Yıl garantili ve adınıza faturalıdır. Direkt ithalatçıdan n11.com'a Özel Süper Fırsat diyor. diğerinde: http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-16gb-siyah-P12557568 Ürünlerimiz firmamız tarafından resmi olarak 2 yıl garantilidir. şimdi benim anladığım ilki direk distribütörden garantili, yani normal bir elektronik mağazasından almamla arasında bir fark yok. ikincisi ise n11 garantili yani 6 ay sonra adamlar dükkanı kapatsa elimde kalıyor alet. doğru mu anlamışım tam bir aydınlatabilirseniz sevinirim. bir de s3 alacağına şunu alsana diyeniniz varsa o öneriye de açığım. edit: telefonun alınacağı kişi sony manyağı. ion'da kalmış aklı. s3le hemen hemen aynı parayı verip ion almak mantıklı mı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dediğin gibi garanti, s3 alacağına note2 al. Çok daha memnun kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 illa s3 alcaksan samsung türkiye garantiliden başka alma. 100 lira fazla olsun samsung garantili olsun başına ne geleceği belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bütce 1100 dolaylarında note 2 pahalı geliyor. bu ilk link samsung türkiye garantili olmuyor mu işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bu arada ikinci linkte n11 garantisi yok. Ya bu n11 biraz farklı site gibi görünüyor ama aslında olayın gittigidiyor'dan farkı da yok bonuslar vs haricinde. Misal ikinci linkteki ürünün satıcısı mağaza : AlisverisAdresim Bu senin benim gibi bir kişi oraya dükkan açmış. Veya da bir tüzel kişilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 İlk link hakkında said: Merhabalar; Ürünlerimiz MEDCELL Garantisi altındadır. 2 Yıl Garanti süresi bulunmaktadır. BTK Tarafından kayıtlı yurtiçi cihazlardır. İyi Günler. Ürünle ilgili almak istediğin bilgiler genelde soru-cevap sekmesinde oluyor. Olmazsa sen oraya soru sor. Mesela ben de bu sitede Apple TV gördüm fiyat uygun geldi. Direk resmi distribütör garantiliymiş. Yani firmadan firmaya değişiyor kısaca. Direk n11 olarak bakmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sorucevap kısmında soruları görüyorum cevapları göremiyorum üye olmak mı lazımmış onun için heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bazı sorular cevaplanmamış. Ben bu sorunun cevabını mesela 8. sayfada filan gördüm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aman ya güvenmedim bu adamlara. var mı bu fiyat dolaylarında tavsiyeniz başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Samsung garantili heralde 1350 altına bulmak çok çok zor. Aslında MEDCELL dediği neyse alınabilir hani baya ucuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 medcell dediği eminönünde dükkan anladığım kadarıyla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar