Ceday Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Bi de karın deşen Jack abimiz vardı..Yeni versiyonuna giden oldu mu onun?? (from hell) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Ben gitmedim sahsen, ancak Johnny Depp varsa iyidir bence, cunku Sleepy Hollow mukemmeldi. [Bu mesaj Draven tarafından 28 Mart 2002 19:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 ehü walla aslında korkarım ama tek basımayken korkarım piskolojik bencede ama gurupla gittigimizde hic bi sekilde tirsmam :) ama zamanında hatırladıım 3-4 filim wardı uzun zaman etkisinden cikamamısdım ısıkları kapatamıodum ehü hatta bi ara cocuk oyununu izledikden sonra oyuncak bebeklerden tiskinmisdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2002 Yaşayan ölüler serisi var birde. İlk film güzeldi bayaği.İkinci filmde ciddiyet kalmamış adamlar soytarılık yaptırmışlar ölülere resmen.Dans filan ediyorlardı hatta sonlarına doğru :D Üçüncü film en ciddi ve güzel olanı.1 ve 3 ü keyifle izleyebilirsiniz.2 .yide gülmek için izleyebilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2002 Yaşayan ölüler serisind eben varım en çok korktuğum film hayattır..[hline]Underneath Your Clothes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaazaza Mesaj tarihi: Mart 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2002 lanetli tepenin ilk sağnesinde delileri kesiyolar o korkunctu ama onun dısında şeyrtanuı izlerken deilde sonra uyumaya calısırken korktum manyak ses efekti vardı kızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_ii Mesaj tarihi: Mart 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2002 1.Kücükken ( Elım Sokagı ) 2.Korku Evi :D[hline]~Spoken~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 hazir halloween haftasina girmisken upliyayim, ayni zamanda vizyonada tasinabilir, eski oldugundan dolayi konu disinda kalmis[hline]Best trick the Devil ever played....was convincing the world he didn't exist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 halloween demişken aklıma helloween geldi umarım böyle birşey olmaz, pinhead in karizması çizilmez.[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ne yukarı çekmişsiniz böyle rahatsız edici konuları.. :) çaki'yi gerçek hayatta görsem kalbim durabilir halen.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 halen?[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 korkaksın ondandır :)[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 piranalar vardı küçükken pis korkmuştum hakkaten. bide alfred in "kuşlar". elm sokağı vardı. Hayvan mezarlığı. Mozale.[hline] Faster than light. ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yok valla basmadım linke, sabah sabah hiç işim olmaz, akşam da işim olmaz gerçi.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Benim en korktuğum film Alien 1 di. Küçüktüm tabi şimdi o kadar korkmuyorum :D En güldüğüm korku filmide Şeytanın Şovalyesi'ydi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 the ring ve ringular derim. zaten başka bir korku filminden daha adam gibi kormadım. (no offence zaten dediklerinizin çoğunu izlemedim)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Valla the shining te bi sahne vardı iki küçük çocuğun olduğu (arka planı anlatmiim, çocukların halinide) O sahnede film böle duruo 5 sn falan tam öle lan lan die gömülmüşken filmi daha önceden izlemiş olan yanımdaki şahıs arkamdan vurup hödöröy die bağırmıştı, baya bi korkmuştum.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Solonor, 27 October 2003 17:18 tarihinde demiş ki: the ring ve ringular derim. zaten başka bir korku filminden daha adam gibi kormadım. (no offence zaten dediklerinizin çoğunu izlemedim)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. kesinlikle katılıyorum Ring aşırı psikopat korkunç bir film dir.. sanırım kiöse korkmamış yazmadıklarına göre...[hline] Nice boys don't girls get pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 the shining izlerken harvester of sorrow dinlemek lazim bol bol[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 evet orada cividi, ama o dush sahnesi manyaktir ya,[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ring hayvan mezarlığı exorcist o bu filmlere taparım direk..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: arcane, 25 Mart 2002 16:30 tarihinde demiş ki: 2 tane film aklıma geldi bunlar dandik filmler ama çok korkutucuydu. 1- bunda bir polis ölüyordu cesedini nehirde buluyorlardı sonra ceset ortadan kayboluyordu.adam diriliyordu suratı yaralar içinde 2 metrelik iri bir adamdı.hapishane falan basıyordu milleti gebertiyordu. 2-bir doktor bir gün bi kalp amelyatında birine kızıp hastanın kalbine amelyat aletlerini geçirdikten sonra hastaneden çıkıp arabasına biniyordu.sonra yolda yakıt yüklü bi tankerle çarpışıyordu ama adam kurtuluyordu.aylarca komada kalıyordu.vücudu tamamen yanmıştı.hastanede yılbaşı gecesi veya cadılar bayramıydı orasını tam hatırlamıyorum adamın suratı çok çirkin olduğundan hasta bakıcılar bunun suratına palyaço maskesi takmıştı.bu anden komadan çıkıp milleti gebertiodu. bu sorular belki şimdi zamanla gelişmiş komünitemiz sayesinde yanıtını bulur.. buyrun buradan yakın.bilene süper gazoz kapağı madalya :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Sanirim birincisi Manyak Polis ikincisi cok tanidik geldi ama hatirliyamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 çoook küçükken korku klübü diye eski bir film izlemiştim hala unutamam :-O[signature][hline]kronik yorgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Elm Sokağı Kabusu 2 Küçükken seyretmiştim ondan.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar