Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uo download

_Faramir_

Öne çıkan mesajlar

benim bağlantım 256 ve 27 k gösteriyor en düşük. sizin hatlarda sorun olmalı.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

Faramir bağlantını hostbaba gibi bi yerden almışsan ancak ozaman 1290512 mb bağlantın bile olsa 6-7kb ile çekiyor.

hizmet 0 kalite 0

yaram var gocunuyorum :hirr:[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Sosyal ağlarda paylaş

ordan yapıldığını biliyorum
bana indirebilceğim bi link lazım
bi çok makineye atcağım için hepsine tek tek yaptırmak kasıyo
ve baya bi zaman alıyo[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Dostum Kalite Download Hızınının Köküne Kadar Dayayarak Çeken Bir Game Sitesi Buradan ultima online diye aratip bulabilirsin 600mblik bir dosya olacak trail version diyecektir sitede 15 gun kullanım suresidir diyecekdir fakat ona bakma ben onu kuralı 4 ay oldu bır problem yok halen birde pc'ıne dosyayı ındırıyor bu dosya connector download dosyayı kendıne ait olarak oradan cekicektir. öneririm yani.[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...