_Faramir_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 netten uo download edebilecegim bi yer varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Burdan Indirebilirsin..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 daha hizili bi site varmı bildiginiz ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Gayet Hızlı.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Faramir_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 pardon kusura bakma biraz gec oldu giremedim. 2m baglantım var niye 20 kbit yeterli olsun ki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 benim bağlantım 256 ve 27 k gösteriyor en düşük. sizin hatlarda sorun olmalı.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bendede Sorun yok acıkcası .. sizde sorun olmalı?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hayır site çok yawaş benim 64 cableım war 12 13 çekerken burda 3 4 le çekiyorum diğer bi yerden bi program indirirken 12 13 site yawaş ![signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo Yorumlarınız !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Tamam canım .. kızmana gerek yokki ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunayuyar39 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Gayet hizli 512/128 adsl ile 60 kb cekıyorum bu arada link icin saolun cd kırılmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Faramir bağlantını hostbaba gibi bi yerden almışsan ancak ozaman 1290512 mb bağlantın bile olsa 6-7kb ile çekiyor. hizmet 0 kalite 0 yaram var gocunuyorum :hirr:[signature][hline]Data For UO GameLand TR GameLand TR Script Mania [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunayuyar39 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Telekom saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Ohoh ben şaşırıdm uo parayla satılan bir oyun asıl bu şekilde yayınlıyolar yani p2p eywallahta ftp yani???[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 peki son patchi indirebilceğim bi link varmı ??[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ultima online klasörünün içindeki "uopatch" isimli exeden yapabilirsin..[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ordan yapıldığını biliyorum bana indirebilceğim bi link lazım bi çok makineye atcağım için hepsine tek tek yaptırmak kasıyo ve baya bi zaman alıyo[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Merhaba Dostum Kalite Download Hızınının Köküne Kadar Dayayarak Çeken Bir Game Sitesi Buradan ultima online diye aratip bulabilirsin 600mblik bir dosya olacak trail version diyecektir sitede 15 gun kullanım suresidir diyecekdir fakat ona bakma ben onu kuralı 4 ay oldu bır problem yok halen birde pc'ıne dosyayı ındırıyor bu dosya connector download dosyayı kendıne ait olarak oradan cekicektir. öneririm yani.[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 yokmu nerden indirebilceğimi patchi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ultima online'in oldugu dizini sıkıştır. register hödölerini regedit'ten al. *.reg haline çevir. diğer makinalarda yapman gereken sıkıştırılmış dosyayı açmak ve reg dosyasına çift tıklayıp registery'e geçirmek. ps. ne güzel anlattım ama :-? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonlight Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Yanlış hatırlamıyorsam eskiden UO indirdiği patch'leri uo/patches diye bir directory'de saklardı... Artık yapmıyor sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar