nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 100 usd üzeri alış-veriş yaptırtmıyor bana. hesap sahibinin güvenliği için bu satın alma rededilmiştir diyor. ama tek tek alınca sorun çıkarmıyor. ancak 100 usd ve uzeri almam lazım benim ona gore bonus kazanıyorum. supporta msj attım 3 gun once ama nafile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 steam'de 100$ uzerine ne var ki lan. alısmısım belescilige, steam diyince mezarcılık geliyo sadece aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 çok zengin olursam train simulator full pack alacaktım alamıcam mı demek oluyo bu şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 daha geçen hafta sonu indielere +100 usd bi kere de gömdüm. bir sorun olmamıştı. şimdi anlamadım. arma 3 + secret world + fallout ultimate + rome collec. + star forge hepsini beraber alamıyorum. age of da vardı listede ama onu single alabildim. tek tek alırsam benim işime yaramıyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 seni zenginim topicine alalım ,biz fakirler anlamayız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Kehkeh.. Buyuk sorunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kredi kartlarında limit oluyor görünmez, üst üste (iş bankasında 3 kere) alışveriş yapılırsa blocklanıyor kart güvenlik için bir süre, bankadan telefon bile edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tamam moruk arıyorum ben şimdi steam'i. 5 dakka sonra bi daha dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bonea sorsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Norak said: kredi kartlarında limit oluyor görünmez, üst üste (iş bankasında 3 kere) alışveriş yapılırsa blocklanıyor kart güvenlik için bir süre, bankadan telefon bile edebilirler. steam reddediyor işlemi ''This acquisition was rejected for the protection of the account holder. The next shopping halted temporarily. Please contact Steam Support for the removal of the ban.'' diyor her seferinde. banka da ya da paypal da sorun yok. tek tek alabiliyorum oyunları kaldı ki bana öyle bir yamuk yapamaz banka.. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok otomatik bir sistem o tüm kartlarda var, kartta sorun yoksa benzer bir sistem steamda da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 o da olabilir. forumlarda bazı elemanların da başına gelmiş sanırım. yeto ingilizcem ile tam hakim olamadım. konuya. gabe sölicem biraz daha adam işe alsın bi mesaja 3 gundur dönemediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Adam,Zengin issizlerden.Hayat bunlara guzel valla sdfddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Aynısı bana da oldu. Hem Steam'dan, hem de Google Play Store'dan. Bir hafta da kendi kendine açıldı "limit" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar