Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dragonlance oyunum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dragonlance 3,5 edition oyunuma bir oyuncu daha lazım. eli kılıç tutsun isteriz :)
oyunumuz pazarlar 14:30 gibi olacak

istanbulda oyunumuz (haha, kandırdım seni saendul :p )
[Bu mesaj Androner tarafından 18 Kasım 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Androner tarafından 18 Kasım 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İyi de oyunun nerde onu soyleseydin keske :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Yeni basım 3rd/3.5 edition dragonlance campain settingi olan var mı ? yorum yaparsa iyi olur artısı eksisi ne diye.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
pen kelsem puyucu olsam :)[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Mesaj tarihi:
hmm ozaman salla :) ezik bişi olmak istiodum ama neyse :)...Ya okuldakş grup dağıldı..
neymiş efendim ben ve arkadaşım abatıyormuşuz deli oldum yaa....Sırf bi monku(gruptan) uyutup(buyuyle hehe) tecavuz ettik diye dağıldı oyun :).[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir
Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir
löp
Mesaj tarihi:
true neutraldı sanırım..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
Mesaj tarihi:
Uyutup tecavüz ettikten sonra o monk zaten dolaşmazdı sizinle doğal olarak.Hatta inkikam da alabilirdi.Şöyle 3,5 metrelik filan bi ogre bulup gerekli parayı verip ikinizide bi güzel...[signature][hline]Serve no one but BANE!!!
Mesaj tarihi:
said:
Fzoul_Chembryl, 26 Kasım 2004 16:05 tarihinde demiş ki:
Uyutup tecavüz ettikten sonra o monk zaten dolaşmazdı sizinle doğal olarak.Hatta inkikam da alabilirdi.Şöyle 3,5 metrelik filan bi ogre bulup gerekli parayı verip ikinizide bi güzel...

bişekilde unuttururduk :)..zaten ondan once bizim elfe drısarda saldırdılar bızımkıler dısarı cıktı kurtarmak ıcın(o sırada han bosaldı bı tek hancı kaldı)
onuda uyutup soymustuk anlamadı zavallı :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
......
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
  • Yeni Oluştur...