Androner Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 dragonlance 3,5 edition oyunuma bir oyuncu daha lazım. eli kılıç tutsun isteriz :) oyunumuz pazarlar 14:30 gibi olacak istanbulda oyunumuz (haha, kandırdım seni saendul :p ) [Bu mesaj Androner tarafından 18 Kasım 2004 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Androner tarafından 18 Kasım 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 İyi de oyunun nerde onu soyleseydin keske :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 yer nerde ben gelirsem assassian oynarım. Yanımdada 40 minyatür ve 5 farklı harita getiririm :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 beşiktaşta, monopoly cafe'de oynayacağız. detayları özelden konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Yeni basım 3rd/3.5 edition dragonlance campain settingi olan var mı ? yorum yaparsa iyi olur artısı eksisi ne diye.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benim var, ama yorum yapmak için uygun topic burası değil. aç bir topic orda konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 pen kelsem puyucu olsam :)[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 olabilir, neden olmasın? üçüncü büyücü olursun grupta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hmm ozaman salla :) ezik bişi olmak istiodum ama neyse :)...Ya okuldakş grup dağıldı.. neymiş efendim ben ve arkadaşım abatıyormuşuz deli oldum yaa....Sırf bi monku(gruptan) uyutup(buyuyle hehe) tecavuz ettik diye dağıldı oyun :).[signature][hline] Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından değiştirilmemiştir Bu mesaj 19 Kasım 2004 tarihinde Suark tarafından ellenmiştir löp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 karakterinin alignmentı ne idi? [Bu mesaj Androner tarafından 24 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 true neutraldı sanırım..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Uyutup tecavüz ettikten sonra o monk zaten dolaşmazdı sizinle doğal olarak.Hatta inkikam da alabilirdi.Şöyle 3,5 metrelik filan bi ogre bulup gerekli parayı verip ikinizide bi güzel...[signature][hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu oyun yattı mı ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Fzoul_Chembryl, 26 Kasım 2004 16:05 tarihinde demiş ki: Uyutup tecavüz ettikten sonra o monk zaten dolaşmazdı sizinle doğal olarak.Hatta inkikam da alabilirdi.Şöyle 3,5 metrelik filan bi ogre bulup gerekli parayı verip ikinizide bi güzel... bişekilde unuttururduk :)..zaten ondan once bizim elfe drısarda saldırdılar bızımkıler dısarı cıktı kurtarmak ıcın(o sırada han bosaldı bı tek hancı kaldı) onuda uyutup soymustuk anlamadı zavallı :)..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar