SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Vergilerle milletvekiki beslenmese bu vergilerle papalik secimini fln 5 e katlayacak ihtisama atraksiyon yapilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi yeni papa ihtişamı sevmiyorki, süslü tahtı falan değiştirdi adam giydiği şeylerde daha sade böle cosplayci gibi durmuyo artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 çağlar ötesi siyasal bir vizyonu varmış arkadaşın, memleketin böyle güzel beyinlere ihtiyacı var, bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ahahah diğer ulke hanedanlıkalrı ile osmanlıyı bir tutmak cehaletin ve aptallığın zirve noktası direk diğer hanedanların milletleri ile beraber varolurken osmanogulları milletin ustune basarak varolmuş bir hanedandır, bu ayıcığın dedesi abdulhamit hele "vatanı satarım yeterki tum iktidar bende olsun" kafasının en anlı şanlı temsilcisidir, bugun balkanlarda turk varlığı kalamdıysa bir numaralı sorumlusu bu ayıcıgın ayıcık dedesidir kral corc battle of britain sırasında alman ucakalrı şehrı vızır vızır bombalarken yemeğini halkla beraber karne ile alıyor, suyu ölçerek kullanıyor ve super duper sıgnaga kacmak yerıne bombalara rağmen sarayından çıkmıyordu osmonoglları ise bu hanedana vatanın anahtarını teslim etmeyi gectim direnenleri oldurmesi için ordu kurdu ordu dunay tarihinde 600 sene gucunu hiçbir zumre ile paylaşmamış tek hanedanlık, ya hep ya hiç polıtıkasıyla bu mılletın kerızlıgı sayesınde kaldırlar demek ısterdım ama oda değil, celali isyanalrında vergiye direnen koyluleri mezar kazmaya üşendiğinden kuyulara atan bir paşaya istanbulun gobeginde anıt diken bir devlet geleneğimiz var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 dedim ben size abi bu adam rahat %10 toplar. ama en cok osmanoglunun ingiltere kraliyet ailesi gibi olacagini sananlara gulerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 o değil de tv'de demecini izledim adamın 2 cümleyi birbirine bağlayamıyor resmen uçmuş gitmiş teklif gelirse diyor, yani milletvekilliği değil de başbakanlık olur cumhurbaşkanlığı olur bakacağız..tribi atıyor ahah komikti ben mi yanlış anladım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hep muhteşem yüzyılın gazı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kaymakamlıktan başlasın işte yavaş yavaş yukarı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 meclise kaymakam bile olamayacak bir adami daha sokacaklar iste oy alma ugruna. sokunda rahatlayin ak zaten %95i niteliksiz kukla ordakilerin hangi partiden olursa olsun. her partide 2-3 adam var konusan gerisi onlar ne soylerse onu tekrarliyor ya da uyuyorlar butun gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yav said: teklif gelirse diyor, yani milletvekilliği değil de başbakanlık olur cumhurbaşkanlığı olur bakacağız..tribi atıyor ahah komikti ben mi yanlış anladım acaba adam bariz baskan olma hayalleri kuruyor ya hanedandan geliyor herif her aksam bunun fantazileri ile islaniyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi ya bu niteliksiz ve vasifsiz adamin sirf hanedan soyundan geldigi icin bu ulkeye basbakan veya cumhurbaskani olabilecegini sanmasi ve bu adamin ciddiye alinmasi, partilerden teklif gelmesi falan bu ulkenin ne kadar 3. dunya ulkesi oldugunun isaretidir. eger bir de halk bu herifi sirtlarsa, gostergesi degil kanidi olacak. o da benim sinir noktam olur yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 YA SEV YA TERKET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 OSMANIN BAĞIRSAKLARINI DEŞER DANS EDERİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 herif bir de duymus bir yerden sosyal medya onemlidir diye kendi kafasinca secim kampanyasi yapmaya baslamis bile twitterda https://twitter.com/A_K_Osmanoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fake olabilir ya olmasa da fake gibi adam zaten ben hiçbir ciddi partinin bu adama teklif götüreceğini sanmıyorum adam belli ki oynatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 nasil gondermezler ya 2-3 senedir AKP turkiyede hanedan ve osmanli sevgisi pompalamaya calisiyor meger bunun on hazirligiymis. bunun on hazirligi dedigim osmanliyi falan getirmek degil gayet pragmatik bir hesap adamlar azalan oylarini bunla arttiracaklar iste. bu kadar el etek opme meraklisi bir ulkede bu adami alip da sanki partide onemli bir rolu varmis ayagi cekerlerse en az fazladan %10 oy alirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fede said: OSMANIN BAĞIRSAKLARINI DEŞER DANS EDERİZ ''KANINDA DANS EDERİZ'' olcak o fede.... adaffaa bol bol balık ye fede bol bol balık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bazı gereksizler lafı gene biyerlerinden anlayıp hakaretler savurmaya başlamış, madalya kasıcam ben de banhammer a immune olmak nasıl bi duygu tatmak istiyorum. @ren yok be abi diğer hanedanlıklar şahsi gelirlerinden hallediyorlar birçok gideri. osmanoğıllarının da birsürü arazileri cartları curtları vardı dağıtılmayıp bi düzen kurmalarına izin verilseydi sabancı-koç gibi bişey olurlardı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hangi hanedanliklar onlar? bazi ingilizlerin sovdugunu biliyorum vergilerimizle okuz gibi dugun yapiyolar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ardeth said: nasil gondermezler ya 2-3 senedir AKP turkiyede hanedan ve osmanli sevgisi pompalamaya calisiyor meger bunun on hazirligiymis. bunun on hazirligi dedigim osmanliyi falan getirmek degil gayet pragmatik bir hesap adamlar azalan oylarini bunla arttiracaklar iste. bu kadar el etek opme meraklisi bir ulkede bu adami alip da sanki partide onemli bir rolu varmis ayagi cekerlerse en az fazladan %10 oy alirlar alt kimlik üst kimlik derken "ne mutlu türküm diyene" lafının için boşaltmaya çalışırken birlik ve beraberliği sağlamanın formülü olarak yeniden osmanlıcılığı iteleyecekler gibi duruyor hani kürtler "ben kürdüm daha doğruyum daha çalışnakım" muhabetinden kelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 şu ayar bişi getirebilirlerse okaydir, hiçbiri turk olmadıgı için zaten baya taş hatunlar var ailede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ardeth said: abi ya bu niteliksiz ve vasifsiz adamin sirf hanedan soyundan geldigi icin bu ulkeye basbakan veya cumhurbaskani olabilecegini sanmasi ve bu adamin ciddiye alinmasi, partilerden teklif gelmesi falan bu ulkenin ne kadar 3. dunya ulkesi oldugunun isaretidir. eger bir de halk bu herifi sirtlarsa, gostergesi degil kanidi olacak. o da benim sinir noktam olur yalniz. Hakan Şükür'ün Milletvekili olduğu, idris Naim Şahin'in İçişleri bakanı olduğu bir ülke de bence çokta yadırganmaması gereken bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Adamcağız tipinden, kılığından (daha doğrusu kılıksızlığından) belli kıro, Harem hayatını özlemiş:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 paparnoz said: Ardeth said: abi ya bu niteliksiz ve vasifsiz adamin sirf hanedan soyundan geldigi icin bu ulkeye basbakan veya cumhurbaskani olabilecegini sanmasi ve bu adamin ciddiye alinmasi, partilerden teklif gelmesi falan bu ulkenin ne kadar 3. dunya ulkesi oldugunun isaretidir. eger bir de halk bu herifi sirtlarsa, gostergesi degil kanidi olacak. o da benim sinir noktam olur yalniz. Hakan Şükür'ün Milletvekili olduğu, idris Naim Şahin'in İçişleri bakanı olduğu bir ülke de bence çokta yadırganmaması gereken bir durum. abi hakan sukur en azindan arka planda kaliyor hadi bi de yani futbolcu olarak bir vasfi var adamin senelerce kendini futbola vermis. ha turkiye hakkinda en ufak bir fikri olmadan meclise girmesi rezaletin daniskasi (gerci amerikada falan da oluyor bu olaylar ama amerika referans degil tabi iyi politika icin). ama yani tamamen vasifsiz bir adam sadece buyuk dedesinin ismi ile meclise girerse bu son nokta olur hakan sukurun girmesinden bile bin kat kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 abi türk soylusu denince bu mu çikiyor karsimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar