sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Yakası açık beyaz gömlek giyen şehzade mi olur emenike niang. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 AKP yine çok doğru yerden oynadı. Bizim dandik muhalefet de koyun gibi baksın dursun. CHP ile MHP bu kafada giderse 2023 değil 2053 filan olur o. Çekirdekten Sol görüşlü olmama rağmen ben bile oy vermiyorum bu yetersizlere. Babalarının çiftliği gibi yapışmışlar partiye, hala 70 lerin siyasi anlayışından bir gıdım yol alabilmiş değiller. AKP içine etti ülkenin de bu çapsızlar da zemin hazırlamış oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bizli falan konuşuyor abi royal family kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Acaba çarşamba günleri toplanıp muhteşem yüzyıl izliyorlar mıdır? Telefonlaşıp süleyman var bu akşam gelsenize bizde izleriz falan diyip izlerken hahahaha dedemindedesine bak lan amma sevişiyor helal falan diyorlar mıdır. Gelsinler lan, kumda oynarlar biz de eğleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dolmabahçe'ye mi yerleşirler acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 O kadar saray var birini verirler artık. Boş boş duruyor zaten sahipleri otursun bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fede said: ya kim takılıcak ona. şov peşindeki adamlar, tayyip gibi adamlar takılıyolar. ilber ortaylıya da sordular eleştirmedi bile adam eğlencelik ya takılmayın böyle şeylere dedi abi adamlarin takilmasinin da sebebi buymus iste toplumda bi osmanli sevgisi canlandirmaya calisiyorlarmis megerse tekrar ki turk toplumu buna cok musait her sagda solda efelik taslayan basbakan ruyalari ile islaniyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 durup dururken ben padişah oldu hadi bakalım ehhehe dicek hali yok heralde, yasal zemin lazımdı oldu işte. yavaş yavaş yaptılar KURBAĞIYDA TENCERE ATIP ALTINI HAFİF ATEŞTE ISITICAN. KURBA BİŞEY YAPMIYO O ZAMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Manyak mısınız abi en fazla Tayyip'in oyuncağı olur ne padişahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok lan daha pragmatik iste zamanla azalan oylari bufflayacaklar bu adamla. hakan sukurden farki yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hakan Şükür daha beter abi. Büyüklermiz ne derse odur diyen bir MİLLETVEKİLİ adam. Bunun en azından dedesi falan celebrity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 la diğer topicde Atatürkçülere terorist diosunuz sonra burda padişah torunlarıyla dalga geçionuz :p kafalarınızı kılıca vururverir valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Yazık lan adam anlayamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ama lazer kılıcıyla uçursunlar ciyuuuuvv diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sipeyskeyk said: Yazık lan adam anlayamamış. anlayamadım aga dün 23 saat aralıksız calısınca beynim sulandı sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 BAŞKAN NE LAF KOYDUN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 iyi koymuş olm işte, bağırdın hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 AYNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 AWWWWWWWWW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 nasi koymadik onu bu konuya yaaa http://25.media.tumblr.com/tumblr_lzh8brbFRU1r8xn44o1_500.jpg awww yisss motha fuckin ottoman empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kendisine sempati duyuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dedelerim padişah ulan dedimi olay biter. Kralı gelse tanımaz bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 recep ivedik lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ahaha harbiden ya ben de kime benzetiyorum diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar