Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Head, 22 Kasım 2004 04:46 tarihinde demiş ki: daha zamanınız var hayde iyi çalışmalar. göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor , valla zamanınızı iyi kullanın ertelemeyin. [signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 valla en doğru kararı vermişssin sende benim gibisin anlaşılan ki şu anda nete girmememm lazım ama giriyorum işte neyse senye bzide giricez umarım başarılı olursun başka şansımızda yok zaten[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kendini ok fazla paranoyaya sokma sonra bizim gibi össye iki ay kala başlarsın cafelerde sabahlamaya :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ben zaten hep bunu gaza getiriyodum çalış da çalış diye. Heyoo gitti sonunda :-P Ama tam da ben sakaryadan nete girebilecekken yapılır mı bu? :([signature][hline]Ee nolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 walla ben sallamıyom :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 said: Cuce, 22 Kasım 2004 00:39 tarihinde demiş ki: öss ye kafam girsin. başarılar dogmeat. kolay gelsin. inşallah dilediğin gibi olur herşey..[signature][hline]icq ¦ msn ¦ mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bende annemlerle aram bozulur die düşünmüştüm ama hiç üle olmadı sadece işe çalışmaya yolladılar, 3 aydır bi fabrikadayım. tüm amele işleri bana weriolar[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 hadi bakalım başarılar[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 valla ben uo ya veda edecegime oss ye veda ediyor gibiyim :) 2. sene gircez insallah ama uo hayatimizi kurtarmayacak nasil olcak bu iş hadi bakalim ...[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar