Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Beyler bayanlar, (beyler yazdigimda hep Emaleth aklima geliyor bayanlari da ekliyorum:) ) Ya simdi askerden donuste evi yavastan kurmaya baslayacagim da hayirlisiyla. Su aralar piyasadan da iyice koptum. Ne var simdi 7binTL seviyesinde iyi smart TV? 3D olayi hic ilgimi cekmiyor gereksiz onu da soyleyeyim. Saygideger rehberliginizi bekliyorum. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Panasonic 55VT50 veya 65VT50 bütçeye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Samsunglardan iyi mi ya panasonicler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 panasonic plasma da öttürüyor. led de samsung önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ledin plazma karsisinda dezavantaji nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Renkler konusunda plazma üstün diyebiliriz rahatlıkla. Yani Samsung'un en iyi LED'i ile şu dediğim Plasma modellerini bir yan yana izlemeni tavsiye ederim. Kararını sen verirsin. Siyahlar ciddi farkediyor mesela ki bence önemli filmlerde vs. Bir de önce boyuta karar versen daha iyi olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Samsungun su an en iyi ledi hangisi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bu arada LEDde de Samsung direk no1 değil yav Sony'nin baya üst modelleri var. HX serisi idi sanırım amiral gemisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bu ayin 21 inde $5-6k ya 4K cikariyormus Sony. Bugunun haberi. Ilginc: XBR-65X900A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 olum 65" tv'yi nereye sokuyosunuz. malikanede falan mı yasıyosunuz ulan :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Giovanni said: Bu ayin 21 inde $5-6k ya 4K cikariyormus Sony. Bugunun haberi. Ilginc: XBR-65X900A 6999$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 65in ne kadar buyuk oldugunu hayal edemiyorum yav haberde gecen modeli pasteledim 55"i de var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar