KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abi acaip ya doviz.com'dan 10 dakkadır takip ediyorum ons'u 1426'da bıraktım 10 dakka sonra 1409 olmuş deli gibi dalgalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bana "altın al" derler, korkarım almam 40 dan 96 ya fırlar 1.5 senede (galiba) düğün olur, düğüne kadar 105 i gören altın o hafta 96 olur yine de, "oh be bunu tutsam değerlenir bu hehe" der tutarım, 96 olan altın gidip 83 e düşer. adaletin bu mu dünya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ben su an feci zarardayim. Ama bu düsüsler kalici olmayacak. Altin elbet yükselicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 goldprice.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 oha gramı 80'e kadar düşmüş yuh. cepte ne varsa bastım aldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ne zaman 4-5 çeyrek alsam yatirim diye düsüyor meret allah belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ya ben de almayı düşünüyorum ancak 1 saat once almış olsaydım gram başına 3 lira zarardaydım şu an 80.60tl civarında sabahtan beri feci oynadı fiyatlar güvenemiyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 OHA ne olduda böyle düştü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 george soros altına güvenmeyin dedi, ben olsa direk satardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ben de mi altın alsam ya. canımı çektirdiniz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 çeyrek ne kadar şimdi? bir 100 tane alıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sen zengin adam değilmisin ne yapıcan çeyreği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 saçma salak yerlere harcıyorum en azından bir işe yarar düğünlerde harmandalı oynarken havaya atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 altın alcam dediysem 2 tane çeyrek ancak alırım. o da kremle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kaç pare çeyrek altın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 şuanda çeyrek altın 133 lira. yüklü altın alma vakti mi yoksa daha düşecek mi şuan çok tehlikeli bir noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mayhem ne alırsa alır, ne satarsa satarım. Adamın kaybetme olasılığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Birileri bir senede kazanacağı parayı bir günde kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 geçen sene 103ten bile aldığım oldu. fena zararlardayım da allahtan bozdurma planım yok yakın zamanda duruyor kenarda. ekim kasım gibi geçen senenin nisan mayıs ayı seviyesine çıkar ama geçen seneki ekimi görmez bu sene içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Dworgian said: düğün olur, düğüne kadar 105 i gören altın o hafta 96 olur yine de, "oh be bunu tutsam değerlenir bu hehe" der tutarım, 96 olan altın gidip 83 e düşer. adaletin bu mu dünya!!! düğünden çıkarçıkmaz kuyumcuya gitmediğim için çok pişmanım. 103 tl nere, 80 tl nereee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 george soros sağolsun yarattığı spekülasyonla altını tepe takla etti. bu spekülasyonu çıkartmadan önce de sahip olduğu altın miktarını 1milyar dolardan 100 milyon dolara indirmiş. anladığım kadarıyla amacı milletin elindeki altını ucuza çıkarttırmak ardından yüklü alım yaparak uzun vadede kazanç sağlamak. bu yollu kazanıyor çünkü genelde adamlar. dolayısıyla benim fikrim bu hafta beklemek ve cuma günü en dipteyken alım yapmak önümüzdeki hafta artar diye bekliyorum açıkcaıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bide piyasada ne var ne yok, ileriki zamanlarda ne olacak ne bitecek merak ediyorsanız; https://twitter.com/sasgem bu adamı takip edin. soru falan da sorduğunuzda yanıt veriyor. aklınızda birşey olursa sorun, yanıtına göre yatırım yapabilirsinz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mayhem ayıptır sorması mal varlığın kaç milyon TL ye ulaştı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 o adam altın bu zamanda alınmaz demiş 44 dakka önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 hacı napıcan benim paramı, sen kendi paranı katlamaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar