Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın fiyatlarını takip etmek için

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana "altın al" derler, korkarım almam 40 dan 96 ya fırlar 1.5 senede (galiba)

düğün olur, düğüne kadar 105 i gören altın o hafta 96 olur yine de, "oh be bunu tutsam değerlenir bu hehe" der tutarım, 96 olan altın gidip 83 e düşer.

adaletin bu mu dünya!!!
Mesaj tarihi:
ya ben de almayı düşünüyorum ancak 1 saat once almış olsaydım gram başına 3 lira zarardaydım şu an 80.60tl civarında sabahtan beri feci oynadı fiyatlar güvenemiyorum açıkcası
Mesaj tarihi:
geçen sene 103ten bile aldığım oldu. fena zararlardayım da allahtan bozdurma planım yok yakın zamanda duruyor kenarda. ekim kasım gibi geçen senenin nisan mayıs ayı seviyesine çıkar ama geçen seneki ekimi görmez bu sene içinde.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

düğün olur, düğüne kadar 105 i gören altın o hafta 96 olur yine de, "oh be bunu tutsam değerlenir bu hehe" der tutarım, 96 olan altın gidip 83 e düşer.

adaletin bu mu dünya!!!

düğünden çıkarçıkmaz kuyumcuya gitmediğim için çok pişmanım. 103 tl nere, 80 tl nereee!
Mesaj tarihi:
george soros sağolsun yarattığı spekülasyonla altını tepe takla etti. bu spekülasyonu çıkartmadan önce de sahip olduğu altın miktarını 1milyar dolardan 100 milyon dolara indirmiş. anladığım kadarıyla amacı milletin elindeki altını ucuza çıkarttırmak ardından yüklü alım yaparak uzun vadede kazanç sağlamak. bu yollu kazanıyor çünkü genelde adamlar. dolayısıyla benim fikrim bu hafta beklemek ve cuma günü en dipteyken alım yapmak önümüzdeki hafta artar diye bekliyorum açıkcaıs.
Mesaj tarihi:
bide piyasada ne var ne yok, ileriki zamanlarda ne olacak ne bitecek merak ediyorsanız; https://twitter.com/sasgem bu adamı takip edin.

soru falan da sorduğunuzda yanıt veriyor. aklınızda birşey olursa sorun, yanıtına göre yatırım yapabilirsinz.
  • Yeni Oluştur...