megetege Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Morsusa girip daha sonra cikanlara demedi. Genel olarak scalardan cikip morsusa ve baska alliancelara dagilan insanlar diye genelleme yapmis. Seni kastetmiyordu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ya orda SP'ye ve tecrübeye göre kategori halinde millet dağılmış anladığım kadarı ile. Girebilen kalifiye elemanlar CHye, sonra bir kısmı MH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dagilma oylede olmadi. Zaten CH ye 3 kisi girdi. Onlarda scalar dagilmadan girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Morsusa girenlerde scalar dağilmadan girdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yaw baktim dotlan dan da scalari kimse tutmayi akil etmemis, dursaydi bir kenarda fena olmazdi. ama herseye rahmen ne scalarmis be, konus konus bitmiyor hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 fc kim imperian mi ? Sesi o cakala benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 tanimissin hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 "Captain Logar" said: ama herseye rahmen ne scalarmis be, konus konus bitmiyor hehehe İyisiyle kötüsüyle scalar çok güzel bir örnek ve hiç unutmamak lazım bence. Sonuçta ders çıkarılacak çok seyler tecrübe edildi orda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 04.06 da yazı mı yazılırmış bruder yat uyu biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 adamın gecesi gündüzü yok ki.. iş yüzünden herhangi bir saat online olabiliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 "Captain Logar" said: ama herseye rahmen ne scalarmis be, konus konus bitmiyor hehehe Scalar dagilali 4 sene falan olmustur sanirim. Biz sonuna yetistik ama nasil bir donemse her tartismanin ucu eninde sonunda oraya dokunuyor. Tartismalar da artik bitti derken yine basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 destur said: 04.06 da yazı mı yazılırmış bruder yat uyu biraz :) Gece 3 gibi otele geldim. Uyumadan bir bakayım ne var ne yok dedim. Kamerundan sevgilerle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 browser ın eskı kullanılmayan yer imlerini temızlerken Patıcık yazısını gorunce"vay bee" dedım hemen acdım bakayım ne oluyo eve dunyasında dıye ama gördugum kadarı ıle degısen hıc bır sey yok kımın elı kımın kıcında bellı degıl. Oyunu bilmeyen bırı olarak sunlar aklıma takıldı bu carrıer gordugum kadarı ıle pos un ıcıne gelıyo ve acık bır sekılde adam posun sıfresını gırıp ıcınden cıkartıyo kuku'yu ne iş pıs kokular cıkmıs ordan sonra hasan yazmıs yarısı bızden fılan fısman dıye ama eve tarıhıne gececek bır noobluk olayımı var gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 pişmaniye getir mete kamerundan gelirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 "USTURA KEMAL" said: Oyunu bilmeyen bırı olarak sunlar aklıma takıldı bu carrıer gordugum kadarı ıle pos un ıcıne gelıyo ve acık bır sekılde adam posun sıfresını gırıp ıcınden cıkartıyo kuku'yu ne iş pıs kokular cıkmıs ordan sonra hasan yazmıs yarısı bızden fılan fısman dıye ama eve tarıhıne gececek bır noobluk olayımı var gene :D Pis kokular varda. kukuyla alakasi yok abi. Baska bir turk corpuna spy sokarak oyunda baska carrier yada vuracak adam kalmamis gibi turk bi carrier pilotunu patlatma ihtiyaci duyan bi arkadasin isleri iste. Isin kotusu bizden biri bole spy vessire isleriyle baska bir turk corpundan birini patlatsa yada girisiminde bulunsa utanirdim ben paylasmaya. Zaten burdaki yazilarin coguda bu sebep ile yazildi. Yoksa adam akilli pvp de patlasa eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 reampage said: pişmaniye getir mete kamerundan gelirken Birazdan sehir turuna cikicaz. Sag salim donebilirsek getiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ustura baba hoş celdin selo ya selam süyle 07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 "USTURA KEMAL" said: browser ın eskı kullanılmayan yer imlerini temızlerken Patıcık yazısını gorunce"vay bee" dedım hemen acdım bakayım ne oluyo eve dunyasında dıye ama gördugum kadarı ıle degısen hıc bır sey yok kımın elı kımın kıcında bellı degıl. Oyunu bilmeyen bırı olarak sunlar aklıma takıldı bu carrıer gordugum kadarı ıle pos un ıcıne gelıyo ve acık bır sekılde adam posun sıfresını gırıp ıcınden cıkartıyo kuku'yu ne iş pıs kokular cıkmıs ordan sonra hasan yazmıs yarısı bızden fılan fısman dıye ama eve tarıhıne gececek bır noobluk olayımı var gene :D sen gittin gideli meşhurda olduk be abi :) HOHoho dönsende takilsak tekrar 3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 megetege said: Isin kotusu bizden biri bole spy vessire isleriyle baska bir turk corpundan birini patlatsa yada girisiminde bulunsa utanirdim ben paylasmaya. Zaten burdaki yazilarin coguda bu sebep ile yazildi. Yoksa adam akilli pvp de patlasa eyvallah. Valla utanılcak bir durum Kaptan Hasan gerekeni yapar herhalde @KUKU kardesım gecmıs olsun sanada su an için geri dönmeyi dusunmuyorum. @Destur Selocan nişanlanıyo yarın selamını ıletırım :) Hepınıze selamlar saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 :) çendisi ile görüştük Allah tamamına erdirsin dedik biliyorsun bizim baba yatalak ama belkı bir fırsatım olursa Metini de alıp gelirim inşaAllah baki selamlar bruderim 07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heyena Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 megetege said: "USTURA KEMAL" said: Oyunu bilmeyen bırı olarak sunlar aklıma takıldı bu carrıer gordugum kadarı ıle pos un ıcıne gelıyo ve acık bır sekılde adam posun sıfresını gırıp ıcınden cıkartıyo kuku'yu ne iş pıs kokular cıkmıs ordan sonra hasan yazmıs yarısı bızden fılan fısman dıye ama eve tarıhıne gececek bır noobluk olayımı var gene :D Pis kokular varda. kukuyla alakasi yok abi. Baska bir turk corpuna spy sokarak oyunda baska carrier yada vuracak adam kalmamis gibi turk bi carrier pilotunu patlatma ihtiyaci duyan bi arkadasin isleri iste. Isin kotusu bizden biri bole spy vessire isleriyle baska bir turk corpundan birini patlatsa yada girisiminde bulunsa utanirdim ben paylasmaya. Zaten burdaki yazilarin coguda bu sebep ile yazildi. Yoksa adam akilli pvp de patlasa eyvallah. Ah ah bir ara banada ajanlık damgası vurmuşlardı.Kurtuldum şimdi Swtor gw2 kafa dinliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar