scorch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 istanbulda masaüstü pc'mi bi bakıma sokabileceğim, böle düdüklemeyecek ve aldığı işi eline yüzüne bulaştırmayacak bi tamirci lazım geçen gün bir tur attım yazıcıoğlunda heryer ölü toprağı serilmiş gibi, laptop tamiri yapılır modunda leş esnaf olmuşlar içime sinmedi hiç biri. sorunum şu, pc ısınma problemi yaşıyor, temizlik yapılması lazım. anakart soğutma sistemi arızalı sanıyorum aynı şekilde ekran kartı fan'ı yetersiz geliyor soğutmaya. ama tabii bunları bana başka sorun çıkartmadan çözecek tamirci lazım. varmıdır bildiğinz tanıdığınız? anadolu yakası tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tavsiye üzerine 2 kere gittim, düzgün servis veriyolar anakart ve ekran kartı tamiri için memnun kaldım. Kazal bilişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tamamdır bu işimi görür gibi duruyor inşallah hallederler bakacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar