Vidar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Patice said: keyif aldığın her şeye vakit vardır. herkes o kadar şanslı olmayabiliyor.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 e o zaman ben işi bırakıyorum, faturalar kendini öder ben zevk aldığım sürece asdasd
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 konusu açilmisken söyleyeyim sirf sevgilisi seviyor diye futbol seviyormus gibi yapan ve sevgililerin tuttugu takima gönülden baglanarak 4-5 takimin taraftari olan kizlardan nefret ediyorum
Patice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Vidar said: Patice said: keyif aldığın her şeye vakit vardır. herkes o kadar şanslı olmayabiliyor. Şartları iyileştiren sensin. Durup dururken işler yoluna girmez zaten. Her şeye vaktin kalır canın isterse. Bunu her sabah Bakırköy'den Yeni sahra'ya gelen biri olarak söylüyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 sanırım ev işleri için birini tutacaksınız o zaman.
Patice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yemek yapabilen hatunun ev işlerini başkasına yaptırma ihtimali düşük olasılık bence
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 o zaman evlenince, h.içi; işten gel, yemek yap, ye, dinlen h.sonu; temizlik, ütü ve aile ziyaretleri gibi kalemleri de hesap etmek lazım. yaptığın kurabiyeleri bize de göster yapabilirsen =)
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 çalışan kadın zaten oturup incesine kadar temizlik yapamaz diye düşünüyorum haftasonlarını heba etmeden. yemek dediğin öyle ahım şahım bir şey değil, yemek yapıp da gayet evin kaba temizliğini temizlikçiye bırakabilir. sonuçta evde 2 kişi çalışıyorsa 2 haftada bir ütü, toz, cam vs. için 60 tl'e kadın almak büyük bir masraf değil. yemekle niye bir tuttun anlamadım ev işlerini.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben mi? ben bir tutmadım. arkadaş evlenince ev işini de ben yaparım diyor da ona dedim.
Patice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ev işini de ben yapıcam demedim ki, cam silmekten bahsetmedim yani zaten. Bıngıldak'ın dediğiydi kastım.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bağlantıyı kuramadım, neyse konudan sapmasın başlık.
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Zaten yemek ve ufak tefek temizlik işlerinden fazlasını yapsın istemem bende. Öyle haftasonlarını temizlik yaparak geçiren kadın da bana göre değildir, temizlikçi tutarız parası neyse veririz. Zaten sadece haftasonumuz var, o da temizlikle geçmesin değil mi? :)
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dworgian said: sanırım ev işleri için birini tutacaksınız o zaman. Patice said: yemek yapabilen hatunun ev işlerini başkasına yaptırma ihtimali düşük olasılık bence Patice said: ev işini de ben yapıcam demedim ki, . Hmmm
Patice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ev işinden kastım cam silmek değil benim. Anlaşamıyoruz bu noktada. Yatağı toplamak, evin tozunu almak vs vs. rutin işler yani. Ok? Suark bu kadar sormadı bu mevzuları ha. B)-
Patice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ben mi karışık anlatıyorum yea :) Diyorum ki, büyük temizlik için temizlikçi kadın tutarsın. Rutin günlük işler zaten yapılıyor. Kurabiye yapmak, pasta yapmak hobidir zaten, buna vakit ayırırsın illa ki. Atla deve değil. Kurabiye hamurunu kıvama getirmek yarım saat, süslemesi vs varsa yarım saat. Sabahlara kadar oyun oynayan adamlarsınız, allasen.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bayan yanlış anladınız =) Ben evlenince vakit kalmaz demiştim ev işi için kadın tutulmazsa. Şöyle ki, ev işi sadece cam silmek değil. Hatta cam silmek hiç değil, o daha nadiren yapılıyor sonuçta. Ev işi, akşam ve gelince yemeği yapmak, toz almak, süpürmek, silmek, çamaşır yıkamak ve akabinde ütü vs vs. Ben de yeni evli sayılırım ve kadın tutmadık 2 kişiyiz zaten, hani bir de kadına 100 - 150 lira haftada verecek durum yok şu ara. Ama gerçekten bu iş güç bir kısmını erkek de yapsa ciddi vakit alıyor. Ha yaptığın iş yorucu değilse dediğin gibi gün sonunda vakit olur söylediğin hobiye. Eminim hem kazançlı olur çevre bulup satılabilirse, hem de eğlencelidir bir bayan için. Ama bizde genelde h.içi zaten pelte misali koltuğa seriliyoruz akşamları, h.sonu da 1 gün birinin ailesine gidiliyor (bayağı fazla özlüyorlarmış bunu görmüş olduk :D), bir gün de temizlik, ütü ve kişisel zaman işte. Buydu demek istediğim. Yoksa yaparsın tabii.
Patice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ikna oldum. Sen haklısın galiba evet :)-D
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dworgian said: Bayan yanlış anladınız =) Ben evlenince vakit kalmaz demiştim ev işi için kadın tutulmazsa. Şöyle ki, ev işi sadece cam silmek değil. Hatta cam silmek hiç değil, o daha nadiren yapılıyor sonuçta. Ev işi, akşam ve gelince yemeği yapmak, toz almak, süpürmek, silmek, çamaşır yıkamak ve akabinde ütü vs vs. Ben de yeni evli sayılırım ve kadın tutmadık 2 kişiyiz zaten, hani bir de kadına 100 - 150 lira haftada verecek durum yok şu ara. Ama gerçekten bu iş güç bir kısmını erkek de yapsa ciddi vakit alıyor. Ha yaptığın iş yorucu değilse dediğin gibi gün sonunda vakit olur söylediğin hobiye. Eminim hem kazançlı olur çevre bulup satılabilirse, hem de eğlencelidir bir bayan için. Ama bizde genelde h.içi zaten pelte misali koltuğa seriliyoruz akşamları, h.sonu da 1 gün birinin ailesine gidiliyor (bayağı fazla özlüyorlarmış bunu görmüş olduk :D), bir gün de temizlik, ütü ve kişisel zaman işte. Buydu demek istediğim. Yoksa yaparsın tabii. allah kurtarsın abi
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 @patice, haklılık demeyelim de işte deneyim paylaşma =). umarım siz daha dinamik bir çift olursunuz =) @fede şu lafını sana yedirecek bayanı bulduğun gün gel başlık aç da mürüvvetini görmüş olalım
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 burada bulamayacağın kesin de işte
Patice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dworgian said: @patice, haklılık demeyelim de işte deneyim paylaşma =). umarım siz daha dinamik bir çift olursunuz =) @fede şu lafını sana yedirecek bayanı bulduğun gün gel başlık aç da mürüvvetini görmüş olalım Dinamizm konusunda yerlerde olacağımız kesin. Suark Bostancı - MahmutBey yapıyor, ben Bakırköy - Yeni Sahra. Tek hayalimiz rahat koltuklar almak.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 konu baya realizme suruklenmis cam silme falan denmis
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Patice said: rahat koltuklar almak. şu feci önemli
Patice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Nerden aldınız siz? Biz köşe koltuk falan almayı düşünüyoruz diyerek konuyu şekerlendirirmişim iyice ehee.
Öne çıkan mesajlar