Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşa hobi edindirmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vidar said:

Patice said:

keyif aldığın her şeye vakit vardır.

herkes o kadar şanslı olmayabiliyor.

Şartları iyileştiren sensin. Durup dururken işler yoluna girmez zaten. Her şeye vaktin kalır canın isterse. Bunu her sabah Bakırköy'den Yeni sahra'ya gelen biri olarak söylüyorum.
Mesaj tarihi:
o zaman evlenince,

h.içi; işten gel, yemek yap, ye, dinlen
h.sonu; temizlik, ütü ve aile ziyaretleri

gibi kalemleri de hesap etmek lazım. yaptığın kurabiyeleri bize de göster yapabilirsen =)
Mesaj tarihi:
çalışan kadın zaten oturup incesine kadar temizlik yapamaz diye düşünüyorum haftasonlarını heba etmeden. yemek dediğin öyle ahım şahım bir şey değil, yemek yapıp da gayet evin kaba temizliğini temizlikçiye bırakabilir. sonuçta evde 2 kişi çalışıyorsa 2 haftada bir ütü, toz, cam vs. için 60 tl'e kadın almak büyük bir masraf değil. yemekle niye bir tuttun anlamadım ev işlerini.
Mesaj tarihi:
Zaten yemek ve ufak tefek temizlik işlerinden fazlasını yapsın istemem bende. Öyle haftasonlarını temizlik yaparak geçiren kadın da bana göre değildir, temizlikçi tutarız parası neyse veririz. Zaten sadece haftasonumuz var, o da temizlikle geçmesin değil mi? :)
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

sanırım ev işleri için birini tutacaksınız o zaman.

Patice said:

yemek yapabilen hatunun ev işlerini başkasına yaptırma ihtimali düşük olasılık bence

Patice said:

ev işini de ben yapıcam demedim ki, .

Hmmm
Mesaj tarihi:
Ev işinden kastım cam silmek değil benim. Anlaşamıyoruz bu noktada. Yatağı toplamak, evin tozunu almak vs vs. rutin işler yani. Ok? Suark bu kadar sormadı bu mevzuları ha. B)-
Mesaj tarihi:
Ben mi karışık anlatıyorum yea :)

Diyorum ki, büyük temizlik için temizlikçi kadın tutarsın. Rutin günlük işler zaten yapılıyor. Kurabiye yapmak, pasta yapmak hobidir zaten, buna vakit ayırırsın illa ki. Atla deve değil. Kurabiye hamurunu kıvama getirmek yarım saat, süslemesi vs varsa yarım saat. Sabahlara kadar oyun oynayan adamlarsınız, allasen.
Mesaj tarihi:
Bayan yanlış anladınız =)

Ben evlenince vakit kalmaz demiştim ev işi için kadın tutulmazsa. Şöyle ki, ev işi sadece cam silmek değil. Hatta cam silmek hiç değil, o daha nadiren yapılıyor sonuçta. Ev işi, akşam ve gelince yemeği yapmak, toz almak, süpürmek, silmek, çamaşır yıkamak ve akabinde ütü vs vs.

Ben de yeni evli sayılırım ve kadın tutmadık 2 kişiyiz zaten, hani bir de kadına 100 - 150 lira haftada verecek durum yok şu ara. Ama gerçekten bu iş güç bir kısmını erkek de yapsa ciddi vakit alıyor. Ha yaptığın iş yorucu değilse dediğin gibi gün sonunda vakit olur söylediğin hobiye. Eminim hem kazançlı olur çevre bulup satılabilirse, hem de eğlencelidir bir bayan için.

Ama bizde genelde h.içi zaten pelte misali koltuğa seriliyoruz akşamları, h.sonu da 1 gün birinin ailesine gidiliyor (bayağı fazla özlüyorlarmış bunu görmüş olduk :D), bir gün de temizlik, ütü ve kişisel zaman işte.

Buydu demek istediğim. Yoksa yaparsın tabii.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Bayan yanlış anladınız =)

Ben evlenince vakit kalmaz demiştim ev işi için kadın tutulmazsa. Şöyle ki, ev işi sadece cam silmek değil. Hatta cam silmek hiç değil, o daha nadiren yapılıyor sonuçta. Ev işi, akşam ve gelince yemeği yapmak, toz almak, süpürmek, silmek, çamaşır yıkamak ve akabinde ütü vs vs.

Ben de yeni evli sayılırım ve kadın tutmadık 2 kişiyiz zaten, hani bir de kadına 100 - 150 lira haftada verecek durum yok şu ara. Ama gerçekten bu iş güç bir kısmını erkek de yapsa ciddi vakit alıyor. Ha yaptığın iş yorucu değilse dediğin gibi gün sonunda vakit olur söylediğin hobiye. Eminim hem kazançlı olur çevre bulup satılabilirse, hem de eğlencelidir bir bayan için.

Ama bizde genelde h.içi zaten pelte misali koltuğa seriliyoruz akşamları, h.sonu da 1 gün birinin ailesine gidiliyor (bayağı fazla özlüyorlarmış bunu görmüş olduk :D), bir gün de temizlik, ütü ve kişisel zaman işte.

Buydu demek istediğim. Yoksa yaparsın tabii.

allah kurtarsın abi
Mesaj tarihi:
@patice, haklılık demeyelim de işte deneyim paylaşma =). umarım siz daha dinamik bir çift olursunuz =)

@fede şu lafını sana yedirecek bayanı bulduğun gün gel başlık aç da mürüvvetini görmüş olalım
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

@patice, haklılık demeyelim de işte deneyim paylaşma =). umarım siz daha dinamik bir çift olursunuz =)

@fede şu lafını sana yedirecek bayanı bulduğun gün gel başlık aç da mürüvvetini görmüş olalım

Dinamizm konusunda yerlerde olacağımız kesin. Suark Bostancı - MahmutBey yapıyor, ben Bakırköy - Yeni Sahra. Tek hayalimiz rahat koltuklar almak.
  • Yeni Oluştur...