KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Etti mi 40 İlgili başlıkta geriye doğru gidilince benim "binlerce araç" yazdığım ortada. Böyle olduğu halde sırf güzelim konuyu trollemek için çabaladınız. İş,güç,babam derken çektiğim filmi paylaşamadım, arada uğraştım beceremedim...Aha işte film orada. Otur say çok biliyorsan kaç araç varsa. Yanına da ekürilerini al. senin ve ekürilerinin hak ettiğiniz cevap şu olmalı...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Dur abi Amerika'da bomba patlayıp duruyor, salla otobüsleri.
cantug Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Dur abi Amerika'da bomba patlayıp duruyor, salla otobüsleri.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 kuddusi diğer başlık daha güzel oraya gel bu sıktı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 burası baydı msne geçelim mi kuddusi
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 KuddusiMavra said: sipeyskeyk said: Etti mi 40 İlgili başlıkta geriye doğru gidilince benim "binlerce araç" yazdığım ortada. Böyle olduğu halde sırf güzelim konuyu trollemek için çabaladınız. İş,güç,babam derken çektiğim filmi paylaşamadım, arada uğraştım beceremedim...Aha işte film orada. Otur say çok biliyorsan kaç araç varsa. Yanına da ekürilerini al. senin ve ekürilerinin hak ettiğiniz cevap şu olmalı...
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Neyse abi gerçekten silivri'ye giden otobüs sayısından daha önemli bir olay bizim için bu bombalar, bekliyoruz diğer başlığa çetintaş bey.
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 o deilde çetin abi merak ediyorum o fotoyu bulmak için googlea cevap veremedi yazip, kaç sayfa ileri gittin xP
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Vidyoda binlerce araç mı var oturup saymadım ama, çetintaş dışında biri konfirme ederse iyi olur.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 DeathLord said: Yaklaşık 100 otobüs. sadece benim şu filmde sağlı sollu park etmiş en az 200 tane otobüs var. ve en az bu kadar otobüste gişelerden hemen sonra vardı. neyse. zaten benim mevzum binlerce otobüs mevzusu değil. konunun özünü dağıtmak isteyen arkadaşlar yüzünden konu dağıldı ne yazık ki...o gün silivri'de çok büyük bir kalabalık vardı...bunu benim çektiğim film de şüpheye mahal bırakmayacak şekilde kanıtlıyor.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Gişelerden sonrakilerin kanıtına sahip olmadığı için sayıyı 200 kabul ediyoruz. O yüzden binlerce otobüs dediğin için yine haksızsın abi, üzgünüm.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Memphis7 said: o deilde çetin abi merak ediyorum o fotoyu bulmak için googlea cevap veremedi yazip, kaç sayfa ileri gittin xP valla gugıla yazdım, kafama yatan (yanılmıyorsam 3üncü)satırdakini tıkladım...sonra imgur.com'Dan çevirdim...napim olum,sizin gibi bilgisayarla birlikte doğmadım ki:))) ilk bilgisayar kullanmam ilk iş yerimde 1998 temmuzunda oldu...idare edin artık.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 tamam abi 200 otobüs var. öbür başlığa gel hadi.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Gişelerden sonrakilerin kanıtına sahip olmadığı için sayıyı 200 kabul ediyoruz. O yüzden binlerce otobüs dediğin için yine haksızsın abi, üzgünüm. yavrum, binlerce otobüs demedim diyorum, hala binlerce otobüs diyorsun. :) binlerce araç dedim ve zaten şu benim filmde de binden fazla araç var. çekmediklerimle de rahatlıkla binlerce araç oluyor... ve işin özünü engelleme-trolleme,b.k etme girişimlerini kınıyorum. o gün, orada çok büyük bir kalabalık vardı. NOKTA.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Çekseydin abi o zaman, görmediğimiz şeye niye inanalım. allaalaaa
Cons Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Gişelerden sonrakilerin kanıtına sahip olmadığı için sayıyı 200 kabul ediyoruz. O yüzden binlerce otobüs dediğin için yine haksızsın abi, üzgünüm. haksız ve yalancı
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 uzaykeki için yazdıklarım senin için de geçerli. troleybit.
Öne çıkan mesajlar