xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 2012 megane sport tourer gt line bi aracim var genelde bozuk yollarda bunu kullaniyorum arac daha 17k km de fakat duz yolda gram ses gelmemesine ragmen bozuk yolda kasislerde falan sanki tum sase yi zorluyormus gibi ozellikle kapi taraflarindan gicirti sesleri geliyor ve artmaya basladi bu sesler. sinir katsayimi cok artiriyor servistekiler de baska dunya dan insanlar bunun cozumu yok mudur bi yardim lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 xlaidehlevar said: renault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 DoruK said: xlaidehlevar said: renault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tamam renault da dedigim gibi ses komple sase den geliyormus gibi ozellikle kasislerden capraz gecince aha diyorum ikiye ayrildi bu sefer bu kadar da olmamasi lazim diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sikinti renault degil de, gt line olmasinda sanki. O jant boyuyla ve yay / amortisor takimiyla yavas gidiceksin yoksa elbette zorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 servisini değiştir 2007 hb meganımız var 40k+ rot kollarında boşluk vardı ondan ses gleiyordu değiştirttik 10k bakımında şimdi sorun yok servisi değiştir servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ön çamurluktan tut ileri geri yap. yukarı aşağı değil de kendine doğru sertçe çek bırak o şekilde salla arabayı, bak bakalım ses geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 DoruK said: xlaidehlevar said: renault Cevap verilmiş. 200k'da bile çoğu araç hala araba olduğunu hissettirirken, renault araçları 100k'dan önce traktöre dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 xlaidehlevar said: 2012 megane sport tourer gt line bi aracim var genelde bozuk yollarda bunu kullaniyorum arac daha 17k km de fakat duz yolda gram ses gelmemesine ragmen bozuk yolda kasislerde falan sanki tum sase yi zorluyormus gibi ozellikle kapi taraflarindan gicirti sesleri geliyor ve artmaya basladi bu sesler. sinir katsayimi cok artiriyor servistekiler de baska dunya dan insanlar bunun cozumu yok mudur bi yardim lutfen Aynı araba çalıştığım şirkette de var. Satış elemanları abuk subuk yollara girmek zorunda olduğu için bu şekilde gözlemleme şansım oldu ve aynen dediğin gibi araba :D Kapılar esniyor, şasi değil. Fitiller çabuk eskiyor bu da esneyen kapıların çıkardığı sesi iyice abartıyor. İç mekan eklentileri de bozuk yola gelemiyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 NutritionV2 said: DoruK said: xlaidehlevar said: renault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gt line da farklı şasi var alt opsiyonlarına bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Selam, Kapı contalarından şüpheleniyorsan silikon içerikli koruyucu/temizleyici kullan. GT serisi eğer sert süspansiyona sahipse üstadın dediği gibi kasayı zorluyor da olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 2011 megane hb kullanıyorum yol bozuk olduğunda veya müziğin sesi yüksek olduğunda dikiz aynası ve yan aynalar acaip derecede titriyor hiç birşey göremiyorum. Bundan önce 2011 seat ibiza'm vardı hiç böyle bir sorun yoktu taş gibi arabaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 baslik rustu her yerinden opuyorum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar