Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

renault megane her yerden ses geliyor

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

2012 megane sport tourer gt line bi aracim var genelde bozuk yollarda bunu kullaniyorum arac daha 17k km de fakat duz yolda gram ses gelmemesine ragmen bozuk yolda kasislerde falan sanki tum sase yi zorluyormus gibi ozellikle kapi taraflarindan gicirti sesleri geliyor ve artmaya basladi bu sesler. sinir katsayimi cok artiriyor servistekiler de baska dunya dan insanlar bunun cozumu yok mudur bi yardim lutfen
Sosyal ağlarda paylaş

xlaidehlevar said:

2012 megane sport tourer gt line bi aracim var genelde bozuk yollarda bunu kullaniyorum arac daha 17k km de fakat duz yolda gram ses gelmemesine ragmen bozuk yolda kasislerde falan sanki tum sase yi zorluyormus gibi ozellikle kapi taraflarindan gicirti sesleri geliyor ve artmaya basladi bu sesler. sinir katsayimi cok artiriyor servistekiler de baska dunya dan insanlar bunun cozumu yok mudur bi yardim lutfen

Aynı araba çalıştığım şirkette de var. Satış elemanları abuk subuk yollara girmek zorunda olduğu için bu şekilde gözlemleme şansım oldu ve aynen dediğin gibi araba :D Kapılar esniyor, şasi değil. Fitiller çabuk eskiyor bu da esneyen kapıların çıkardığı sesi iyice abartıyor. İç mekan eklentileri de bozuk yola gelemiyo pek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...