Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi bu kadar klas bir vuruşu kasten yapmamıştır bence de kendi düşündüğünü düşündüğüm şeyde (wut?) harika bir vuruş, Gerrard reyizde çok yapardı eskiden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Aykut'a sorsun bu muhabirler bu Salih neden önde oynamıyor. Yada neden ilk11 başlamıyor diye. Sahada yürüyen Cristian'dan hem yetenek hem çalışkanlık hemde defansif anlamda üstün bu tecrübesiz haliyle bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kahvaltı ettim geldim, örnekle asfs http://www.youtube.com/watch?v=7ElNRdDiVkE bkz. buradaki gerrard gollerinin neredeyse hepsi bahsettiğim tarzda, ama Gerrard stil olarak topa öyle vuruyor, sert diyeyim ki çıkma şansı yok. Salih'in dediği gibi Lampard bunun aksine ara ara böyle topun dibine girip, yumuşakça büyüleyici bir biçimde terse attığı zamanlar oluyordu. Xavi'de çok yapıyor bunu mesela, onun da vuruş stili gibi Bu vuruşlar cidden beceri ve kafa istiyor. Her şekilde çok üst düzey oyuncu işi, Salih cidden gelişimini tamamlarsa adam akıllı harika bir süperstarımız olur. Fener'de de tutamazlar onu gider EPL'ye falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Buddha said: Aykut'a sorsun bu muhabirler bu Salih neden önde oynamıyor. Yada neden ilk11 başlamıyor diye. Sahada yürüyen Cristian'dan hem yetenek hem çalışkanlık hemde defansif anlamda üstün bu tecrübesiz haliyle bile. Salih esasında defansif oyuncu ya da nasıl desem normal, eski Fernandes gibi geriden oyun kuran bir tip. Buca'da benim izlediğim maçlarda hep o görevi yapıyordu. Bu tip adamlar zaten topu daha geride alırsa takım için çok daha faydalı oluyor. Tabii ikinci lig ve birinci lig arasında dağlar kadar seviye farkı var bu ülkede, buralara alışması süre alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 2 yönlüde oynuyabiliyor abi. Arkada ztn meireless ve topal var. Öne Cristian'ı koymaktansa Salih'i koyabilir. Ha çok iyi bir oyuncu alırsın oraya o zaman işler değişir. Ama gerek yok. Seneye arkada Emre Meireles önde Salih harika olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 salih cok fazla mac kadliramiyor ama. kisissel antrenman cok yaptigi icin max 60 dk oynayabiliyor. 2 mac ustuste 90 dk kaldirmasi ise tamamen imkansiz gibi geliyor bana. bu sezonu boyle gotururu aykut kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 salih'i ben de baya beğeniyorum. yamulmasın da, adam gibi 10 numara kazanmış olsun türk futbolu. arda böyle bir 10 numara değildi mesela, o daha çok kanatta etkiliydi bence. bu arada attığı aşırtma gol biraz abartılıyor bence. ha çok akıllıca ve çok güzel bir vuruş ama bir çok kaleci yemezdi sanki. fevzi miydi neydi kaleci, adamın kurtarmak için yaptığı hamle inanılmaz komikti ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 DarKRideR said: Salih'in ikinci golü yeni gördüm, tey tey Şu adamı Beşiktaş formasında görmeyi o kadar çok isterdim ki, yani sezon başında çok saçma sebepler ve Samet yüzünden elimizden kaçmışken daha da koyuyor bu olay... şu an samet aybaba ve bjk sağlık ekibinin elinde değilde fenerbahcede olmasına türk futbolu adına seviniyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar