Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soldat Olayını Çözemedim!.


monkeysfuckyou

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Napıyorsunuz bakim. Walla ben çayımı içiyorum. Dedim çay kuru kuru gitmez bu "soldat" denilen oyunu yükleyeyim oynayayım.
Demez olaydım. Arkadaşım ben zaten oyundan çok haşır neşir olan biri değilim, bir de anlam veremediğim menüler çıkınca nerdeyde çay boğazımda kalıyordu. (tabi bunda ingilizce bilmemenin vermiş olduğu eksiklik de var)
Şimdi soldatı download ettikten sonra yükledim ve Soldat.exe'ye tıklayıp açtım.
Bir de ne göreyim bişeler açıldı ama açılmasıyla kapanması bir oldu.
Ben de masaüstündeki Soldat Dedicated Server'ı açtım aşağıdaki gibi bişey çıkıyor.
Şimdi güzel arkadaşlarımdan birisi eğer vakti ve imkanı varsa bana bunu uzun uzadıya kolayından ve türkçesinde adım adım açıklarsa çok makbule geçer.
Paticik ailesindeki herkesin yardım edeceğini biliyorum zaten hiç şüphem yok (biraz yağcılık daha iyi olur herhalde) ama çabuk olursa çok çok sevinirim.
Çünkü açıkçası bu oyunu çok merak ettim ve kafayı taktım.
Şimdiden herkese teşekkür eder, oyunda ve paticikte görüşmek dileğiyle mesajlarınızı bekliyorum.
Biraz sıktım galiba (kardeşim de yeter bu kadar diyor).

[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır."

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok aydınlattın yani bu kadar olabilir...[signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
'Al Capone'
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soldat.exe ye girince kilitleniyo ne deneydiysem olmadı ilk başta yeşil gibi bir ekran çıkıyor hemen ekran gidiyor ardından soldat müziği çalıyor müzik başlayınca da bilgisayar kilitleniyor denemediğim yöntem kalmadı..
Yardımcı olursanız sevinirim....[signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
'Al Capone'
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam şimdi soldat.exe den giriyorum ama girince ya hemen kilitleniyor yada bir yeşil ekran gözüküp ardından soldat müziği çalıyor daha sonra yine kilitleniyor. Ne denediysem olmadı. Bunun nedeni ne olabilir.
Yarımcı olursanız sevinirim..[signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim."
'Al Capone'
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...