Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mayhem said: Altiparmak, misceren. Michael Jackson öldüğünde vitrinlerine Michael Jackson'ın konserden bir fotoğrafı arkasına fotoshoplanmış saç kesen apaçi tipli takım elbiseli bir adamın resmini koyup altına "Mekanın cennet olsun Kral, unutulmayacaksın" yazdıklarından beri gönlümde ayrı bir yerleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 rulman erkek kuaforu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bursa motorun karşısında var cok iyi bir berber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Raistllin said: SeaGle said: kuafor ne lan, escinsel misiniz? knka sen bu mantıkla alışveriş merkezine de gitme bakkala falan git Market cinsiyet ayrimi yaratmayan bi alan. Kuafor dedigin kadin mekani. Erkeklerin saci icin berberler var. Illa istiyosan kuafor olcay var gemlikte, cok iyi gelin basi yapiyo diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 offf anca bi bursa başlığında kuaför tartışması böyle ateşli yaşanabilirdi. paticik effect'i ayrı tutuyorum tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SeaGle said: kuafor ne lan, escinsel misiniz? kuafördeyim jnmss call you later byee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ARKADAŞLAR İSTANBULDA EN İYİ ERKEK FRİSÖRÜ ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 maşa da taktırıyon mu saddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bikere kuaför dediklerine gittim Kafayı makinayla kazıttım sıfıra hayvan gibi para istedi benden, "yahu 5 dakka sürdü bu para neyin parası" dedim, her hizmetten aynı parayı alıyoruz dedi 5 dakkası 10 dakkası yok dedi. Kendimi orospuya gidip erken boşalan biri gibi hissettim. 15 liram var sadece alıyorsan al dedim gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 musöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar