Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya

Ninja

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

kişisel sorular soruyorum hattori-san ama

ne kadar süredir japonyadasın? neden oraya gittin? ne iş yapıyorsun? nerede yaşiosun vs.

merak ettim bir anlatsana maceranı :)

Merhaba Mortis San;

Ailem yari Japon yari Turk; o sebeble Japonya daima gidip yasamak istedigim bir konu idi. Ama oncesinde Kanada ve bir cok asya ulkesinde bulundum. Sonrasinda da kendi tabir ettigim sekilde Ana vatanima dondum. Ben Mie Prefecture da yasiyordum. Ama isim dolayisi ile Arashiyama ya tasinmak zorunda kaldim.
Bunun disinda hayatimi cok onceleri hosutoluk yaparak ve modellik yaparak kazandim. Simdi ise bir ninja restaurantinda ve ninja yashiki evinde ninja gosterileri calisarak kazaniyorum. Bunun disinda da freelancer grafikerlik yapiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ninja san daha önce bir kaç fotoğrafını paylaşmıştın, boyunu posunu görmüştük ama yüzünü görememiştik. sakıncası yoksa orada ki doğal halinden veya diğer fotoğraflarından buraya atar mısın ? mesela iş arkadaşlarınla, sosyal ortamda felan fıstık. tabi mahsuru yoksa. saygılar şelale Ninja sanım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bunun disinda hayatimi cok onceleri hosutoluk yaparak ve modellik yaparak kazandim. Simdi ise bir ninja restaurantinda ve ninja yashiki evinde ninja gosterileri calisarak kazaniyorum. Bunun disinda da freelancer grafikerlik yapiyorum.

şaka gibi :) hosutol nedir? google yaptım ama bulamadım
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yıl Japonya da eğitim amaçlı kalmış, üniversitedeki Japonca öğretmenimiz, Japonlar hakkında bilgi verirdi arada sırada. Öğretmene ilginç gelen şeylerden biri de: Öğretmenin Japonya da kaldığı evin küçük çocuğunu öpmeye kalkması(yanağından) ve çocuğun annesinin bu olaya tepki vermesi ve çocuğunu geri çekmesi, izin vermemesi. Var mı böyle bi olay ? Çocuklarını izole ederek mi yetiştiriyorlar, yoksa benim hoca manyak bi annenin yanında mı kaldı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

Şöyle bir şey duydum ,

Market, bakkal, manav artık her ne ise oradaki kategorisi,

Bir araç yanaşıyormuş ve reyonda duran tüm sebze, meyva ve balıkları yenileri ile değiştiriyormuş tazelik ve hijyen çok önemliymiş bu ne kadar doğru?

Wolas sama;

Evet bu dogru. Hergun degistirilen yiyecekler mevcuttur. Gercektende temizlik onemlidir. Saat sabah 4 te tum sehir temizlenir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...