Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kişisel sorular soruyorum hattori-san ama ne kadar süredir japonyadasın? neden oraya gittin? ne iş yapıyorsun? nerede yaşiosun vs. merak ettim bir anlatsana maceranı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 cocukken ailesiyle japonya gezisine gittiklerinde ninjalar tarafindan kacirilmis, ninja olarak yetistirilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ninjalar anca oyun parklarında var abi japonyada, 5cm üzeri kesici alet taşımak yasak zaten tüm japonya tsa ülkesi gibi o açıdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mortis said: kişisel sorular soruyorum hattori-san ama ne kadar süredir japonyadasın? neden oraya gittin? ne iş yapıyorsun? nerede yaşiosun vs. merak ettim bir anlatsana maceranı :) Merhaba Mortis San; Ailem yari Japon yari Turk; o sebeble Japonya daima gidip yasamak istedigim bir konu idi. Ama oncesinde Kanada ve bir cok asya ulkesinde bulundum. Sonrasinda da kendi tabir ettigim sekilde Ana vatanima dondum. Ben Mie Prefecture da yasiyordum. Ama isim dolayisi ile Arashiyama ya tasinmak zorunda kaldim. Bunun disinda hayatimi cok onceleri hosutoluk yaparak ve modellik yaparak kazandim. Simdi ise bir ninja restaurantinda ve ninja yashiki evinde ninja gosterileri calisarak kazaniyorum. Bunun disinda da freelancer grafikerlik yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 HattoriHanzou said: ve modellik yaparak kazandim bildiğin noyzura bu işte kimi kandırıyosun -_- ninja dedik bağrımıza çıktık fake hesapmış şimdi bi de noyzura çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ninja san daha önce bir kaç fotoğrafını paylaşmıştın, boyunu posunu görmüştük ama yüzünü görememiştik. sakıncası yoksa orada ki doğal halinden veya diğer fotoğraflarından buraya atar mısın ? mesela iş arkadaşlarınla, sosyal ortamda felan fıstık. tabi mahsuru yoksa. saygılar şelale Ninja sanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi noyzura izmirde, saece modellik yapiyo, ninjaligi cakma onun. bu hakiki ninja, ama rizkinin pesinde sov yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ardeth sama Noyzura sama saygi duydugum bir insandir ama ne yazik ki Noyzura degilim uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 said: Bunun disinda hayatimi cok onceleri hosutoluk yaparak ve modellik yaparak kazandim. Simdi ise bir ninja restaurantinda ve ninja yashiki evinde ninja gosterileri calisarak kazaniyorum. Bunun disinda da freelancer grafikerlik yapiyorum. şaka gibi :) hosutol nedir? google yaptım ama bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Trias san merhaba; Hosutol degil Hosuto dur ve buyrun cevabiniz; Hosuto nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 japon gazinolarında erkek konsomatris olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bir yıl Japonya da eğitim amaçlı kalmış, üniversitedeki Japonca öğretmenimiz, Japonlar hakkında bilgi verirdi arada sırada. Öğretmene ilginç gelen şeylerden biri de: Öğretmenin Japonya da kaldığı evin küçük çocuğunu öpmeye kalkması(yanağından) ve çocuğun annesinin bu olaya tepki vermesi ve çocuğunu geri çekmesi, izin vermemesi. Var mı böyle bi olay ? Çocuklarını izole ederek mi yetiştiriyorlar, yoksa benim hoca manyak bi annenin yanında mı kaldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Okuru sama; Cocuk kacirilma orani cok fazla olan bir bolgede ise cocuklarini cok kati sekilde korumalari olasidir. Onun disinda bebekleri izin alarak opebilirsiniz ama durduk bir durumda birden atilip opmeniz bu tepkiyi dogurabilir. Annesinden izin alip pek tabiki opebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Cevabiniz Ayrica IP man nedir bilmiyorum tekrar ilginizden dolayi tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Şöyle bir şey duydum , Market, bakkal, manav artık her ne ise oradaki kategorisi, Bir araç yanaşıyormuş ve reyonda duran tüm sebze, meyva ve balıkları yenileri ile değiştiriyormuş tazelik ve hijyen çok önemliymiş bu ne kadar doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 HattoriHanzou said: Trias san merhaba; Hosutol degil Hosuto dur ve buyrun cevabiniz; Hosuto nedir adam bildiğin yozlaşmış japonlardanmış lan gelip burda bide ahkam kesiyo japon apaçisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Wolas said: Şöyle bir şey duydum , Market, bakkal, manav artık her ne ise oradaki kategorisi, Bir araç yanaşıyormuş ve reyonda duran tüm sebze, meyva ve balıkları yenileri ile değiştiriyormuş tazelik ve hijyen çok önemliymiş bu ne kadar doğru? Wolas sama; Evet bu dogru. Hergun degistirilen yiyecekler mevcuttur. Gercektende temizlik onemlidir. Saat sabah 4 te tum sehir temizlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar