Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dialoglar fena http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22973741.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 rıza dışı oral sex nasıl oluyor? kopar gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kopmuyor denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 önce iş sonra tedavi demiştir nereye koparıo. zaten durumu çok kötü olmasa onu kabul eder mi insan. töbe töbe. ya yorum yaptığımız konuya bak edit; o hasta, çocuğunun olmasını isteyen hastaymış. niye kabul etmiş kısmı kafa karıştırdı tabii şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ne leş adamlar var ya. sırf şu adamı dövmek için para verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Hapisanede yüksek mevkide tanıdığım gardiyanlar var bişiler ayarlayabilirim sen paradan haber ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sanki bana Elias (http://www.imdb.com/character/ch0296680/) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 imamizer said: ne leş adamlar var ya. sırf şu adamı dövmek için para verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yuh amk. cinsellik bu ülkede bu kadar tabu olursa tecavüze ve tacize uğrayanlar tabi ki söylemeye çekinir. bu adam nasıl bu kadar uzun süre devam edebilmiş buna hayret bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 B. Y. : Ay bugün bir hasta nerdeyse elimizde ölüyordu, kız hamile, yirmi yaşında. T.K. : Kız evli mi B. Y. : Hayır be T. K. : Oo beni çağıraydın B. Y. : Senin ne işin var T. K. : Yirmi yaşındaymış taze daha B. Y. : Beynini dağıtırım senin ha anladın mı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 coco said: rıza dışı oral sex nasıl oluyor? kopar gitsin. adam şantajdan yargılanır sen adam yaralamaktan sonra yat senelerce hapiste. zorla dediği şantajla ikna etmek muhtemelen. düşünmem lazım deyip çıkcan bir dahaki sefer artık parmak kameramı kayıt cihazı mı ne istersen gelcen onla kaydedip vercen polise. polis de gizli kamerayı birinin şikayeti üzerine yerleştirmiştir zaten ama geç kalınmış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yalan bu haberler genelde bayanlar kendileri yapıyor sonra birine belli olunca yok tecavüz etti yok zart etti gerçekte polise bildirilen tecavüzlerin yanlış hatıylamıyorsam onda 8 i yalandı ve hiçbişey olmuyor yalan söyleyince milleti işinden bile edebiliyorlar aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Yeter ama heryerde farkli farkli nicklerle mesaj atiyorsunuz gercekten yeter Cipetpet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tawheed Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi ben değilim lan ninja san bilio sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tamamnerd said: yalan bu haberler genelde bayanlar kendileri yapıyor sonra birine belli olunca yok tecavüz etti yok zart etti gerçekte polise bildirilen tecavüzlerin yanlış hatıylamıyorsam onda 8 i yalandı ve hiçbişey olmuyor yalan söyleyince milleti işinden bile edebiliyorlar aman diyim Gizli kamera var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gizli kamera ne zaman neden koyulmuş acaba kadın gidip bi güzel yatıp sonra ay bana tecavüz etti kamera koyun bak bana neler yaptıracak dedikten sonramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 şikayet edildikten sonra belki polis koydurmuştur öyle bir yetkisi var mı bilmiyorum ama polis gizli kamerası diyor haberde. ayrıca minicik çocuklara tecavüz edilen ülkede böyle şeylerin olması garip değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 şikayeti kim etti bilip bilmeden konuşmamak gerek ülkede çoğu tecavüz zart zurt yalan ha o çocuğa tecavüz olayları genelde doğuda ki onlar normal karşılıyordu taki t.c gidip müdahele etmeye insanlığı öğretmeye kalkana kdr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 atsız kardeş hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bu tecavüz yalanlarının uydurma olması bütün dünyada geçerlidir birinizin başına gelirse anlarsınız,hele türkiyede adamı vuruyorlr adın çıksın bi kere saçma sapan uydurma olsada sonra kadın uydurdum diyor. kendi hahamına swastika çizen rabbi gibi adamlar,yada evinin önüne nigger yazıp sonra ırkçılık diye şikayet edip yakan zenci gibi http://en.wikipedia.org/wiki/False_accusation_of_rape alın bakın verilere, yüzde 3-5 demeyin günde kaç tane tecavüz vakası oluyor her gün 10-15 kişinin belki durduk durmadık yere hayatı kayıyor. tabi o istatistikler,kadının yalan söylediği anlaşılanlar.mahkemeye çıkıp aklananlar falan yok bildiğim kadarıyla ki tecavüzcülerin çok az bir kısmı hapis yiyor çünkü çoğu yalan,feministlerde hep bundan şikayet eder bana tecavüz etti sonra saldılar. http://www.youtube.com/watch?v=KgxwPU0W-Wg http://www.youtube.com/watch?v=O4oniF1KXV0 bunu yapan karılar salınıyor hiç bişey olmadan,adam aklansa bile kariyeri gidiyor ve bütün dünyaya rezil oluyor. hatta ve hatta bi kadın kendisini beğenmiyen adamı tecavüz etti diye ölesiye dövdürtüyor ama videosunu koymuyorum biraz sakat adam dayak yemiş baya kan falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar