applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kendini güzel ya da seksi sanmıyor ki, senaryosunu kendi yazdıgı seylerde paso tipiyle dalga gecme ugrasinda zaten
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 o da bi taktik. ay burnum şöyle bacaklarım kalas ama ilik gibiyim (alt metin)
Soris Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 moncici haklı aynen öyle davranıyor abi. Bu şimdi 42 yaşında tamam cidden bakımlı bir kadın ama bence seksi değil. Bunun yaşında ne kadınlar var. Genetik abi bu olay.
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi ben de onu diyorum kadın zaten sexy degil :D ve bunu söylemesi onu sexy yapmıyor, kadın burnum guzel degil diyince alt metin olarak ben hmm güzel aslında ya abarrtıgı kadar degil demiyorum, harbiden yayla gibi burnu var diyorum :D ya sonucta güzellik konusu göreceli bişey sabaha kadar konussak herkes farklı bişey der, ki yasına göre bakımlı ama sexy olmadıgı konusunda hemfikiriz sanırım :p ama kadın öyle kendini güzel sanmiyor bence, sizin aklınız fesat :p
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Cristiano ronaldo bu firmanın reklamlarında oynasa gene 5 para etmezliğinden tutulmaz
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 LCW'nin kırmızı yapmurlukları vardı lan, ne süperdi onlar. Bide okul çantaları vardı. Çok dayanıklıydı onlar. Şimdi lcw ürünlerinin renkleri çok çabuk soluyor.
Öne çıkan mesajlar