Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ulan kurbanda aldığımız koçların bile yünlerinin arası zeytin zeytin bok dolu oluyor. domuzun pisliği mi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 illa temiz istiyorsanız en temizi hamamböceği malesef, insandan daha temizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 KuddusiMavra said: garson,"no,it is escalope"dedi... garson porkun ne demek olduğunu bilmiyormuş muhtemelen escolope löp et gibi bişey kemiksiz et işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ahah bu domuz mu, hayir kofte gibi bisey olmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Marty said: sunlari gordukce canim cekiyodu kucukken abi ahaha geçen konuşuyoduk bunu ya var mı böyle butundan tutup yiyebileceğimiz kızarmış yabandomuzu yapan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yaban domuzu zor herhalde avlanmak lazım sdf ben de hep yemek istemişimdir bir yaban domuzu hem bokda da debelenmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yaban domuzu bol miktarda var bildiğim kadarıyla türkiyede ava giden birilerini tanıyodum ben yemiyoruz falan diyorlardı vurup bırakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Seperate said: Fakkoo said: abi hiç yemedim ve denemek istiyorum. Birde birşey dikkatimi cekti domuz eti yemeyen coğu ülke böyle pısırık kücücük dandik vücut yapılı.Domuz eti yiyen ülkelerde ise adamlar doğuştan bir Form kazanıyorlar gibi.Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi bu olay? Almanlar özellikle ipi göğüsleyenler. ehe buyur pardon gerçi domuz yiyen kaslı erkeklere özenmişsin vs vs. neyse lan ne bayık konu harbi ,senelerdir eşek,at,köpek,kedi yiyoruz ,domuzun bakterisi falan laf bile değil hala kendi kafandan birşeyler uydurup kendince birşeylere varıyorsun arkadaş. lectre birde uğraşma benle arkadaşım.Senin gibi adamlar bana hitap etmiyor.Kendini benden büyük görüyorsun ya hani hah işte yap bi büyüklük ağzını açma katılma benim fikirlerime bilmem neyime.Büyük adam olduğun için mantıklı hareketin bu olacağını bilirsin sen dimi. Ayrı insanlarız sana göre ben malım bana göre sen malsın.Daha da katılma, Diğer postlarımda da saçma sapan triplere girme arkadaş. Çok mu zor anlaşamadığınız fikir ayrılığına düştüğünüz insanla muhattap olamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Antalya larada yaban domuzu yiyebileceğiiz yerler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 domuz eti yemekle pısırılığın alakası yok. yaban domuzu yenirmi ya yetiştirme varken,ama tadı dandik zaten yenmez. herkes tadı dandik yenmez demek için yiyor bi kere anladığım o. bacon mesela sucuğun 10 da 1i,pastırmanın 100 de 1i olamaz. ama asyada sağlam yemekler var yanlız noodleler danik japon bi arkadaş vardı direk spaghetti al içine karbonat at noodle oluyor boşa para verme derdi,kendiside japonyada öyle yapıyormuş zannedersem ama spaghetti daha pahalı değilmidir orada ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 icinde yılan olan ickileri merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=J3KVrt-dtmQ al baba yılan olsun istediğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ole degil la sisenin icinde yılan konserve gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 o da varda bulamadım videyo sadece o bölümü yok 20 dakikalık falan nerde bilmiyorumda bu daha iyi içmişken tam içicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: pis hayvan olduğu için tüketmeyi hiç düşünmem domuz etini. şunu azıcık açarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kendi bokunu yiyiolaaaağğğ domuzlarrr ghfdgfghdf yediği etleri falan et sandığı için garibim bok atıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bir tavuk yeri geldiğinde domuzdan çok daha pis olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Atatürk domuz eti yemezmiş mesela çeto da ondan yemiyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: ...çağırdım garsonu,"ıs this pork?"dedim...garson,"no,it is escalope"dedi...valla yedim,lezzetliydi de ama hala aklıma geldikçe "yedim mi lan domuzu?"derim... http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=pork+escalope&btnG=Google%27da+Ara&meta=&safe=active escalope? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bacon vs. hariç yenilcek et değil ya domuz eti.Bikere felaket bi kokusu var.Hani etçil adamım et olunca acımam ama midem kaldırmıyo o kokusunu.Alışmamışız ondandır belki. edit:ha buarada pastırma bacona 10k basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 11 sayfada hala bear grylls girmemiş http://208.116.9.205/10/content/26879/1.jpg http://i.qkme.me/1z70.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: yaşadığı ortam zaten her zaman tüm diğer kümes-ahır-ağıl hayvanlarından kat be kat pistir. her daim bokun içinde yaşar ve en sevdiği de o çamurlu-boklu suda yuvarlanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Seperate said: kötü abi bariz kötü ,hem bir boka benzemiyor hem kokusu ve tadı leş ,kötü işte yani amma özenti çıktınız lan he aroması ,baharatı basılmış ,eşek eti bile olsa farketmeyecek işlenmiş ürünlerden örnek vermeyin ki en kralı bile bizim pastırma ,sucuğun yanına yaklaşamıyor senin beğemediğin birşeyi beğenen biri illa özenti olmak zorunda mı? gurme bile olsan zevkin seni bağlar. ben de mesela kokoreçten tiksiniyorum, ama "ıyyy özentiler iğrenç onun tadı sırf özentilikten yiosunuz" demeyi düşünmedim hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bir de bir noktaya çok takıldı kafam. şimdi abi bu hayvanın dışkısı, yediği yemeğin öğütülmüş hali dimi? yani bu hayvanın bağırsağında dolaşan şey zaten sonunda atılan şey. e onu tekrar yediği zaman tehlikeli kılan gırtlaktan kana karışan birşey ya da midede uğradığı 2. çözülmemi? hani tutup da siz de yiyin sağlıklıdır gibi saçma sapan bir şey söyleme niyetim yok da, burada bir sürü bilgili insan var. biri çıkıp açıklasın şu işin olayını. zira tavuk fln da yiyormuş kendi dışkısını, keçi de. e hatta dünyanın en pahalı kahvesi bir dağ kedisinin dışkısından toplanıyor fln. anlatın da bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ohooo nerden beni buldun asdf senin gibi bir arkadaş daha böyle tepki verdi açıkladım neden öyle dediğimi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar