Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada domuz eti


Fakkoo

Öne çıkan mesajlar

Seperate said:

Fakkoo said:

abi hiç yemedim ve denemek istiyorum. Birde birşey dikkatimi cekti domuz eti yemeyen coğu ülke böyle pısırık kücücük dandik vücut yapılı.Domuz eti yiyen ülkelerde ise adamlar doğuştan bir Form kazanıyorlar gibi.Bilmem hiç dikkatinizi çekti mi bu olay? Almanlar özellikle ipi göğüsleyenler.


ehe buyur pardon gerçi domuz yiyen kaslı erkeklere özenmişsin vs vs.

neyse lan ne bayık konu harbi ,senelerdir eşek,at,köpek,kedi yiyoruz ,domuzun bakterisi falan laf bile değil


hala kendi kafandan birşeyler uydurup kendince birşeylere varıyorsun arkadaş.

lectre birde uğraşma benle arkadaşım.Senin gibi adamlar bana hitap etmiyor.Kendini benden büyük görüyorsun ya hani hah işte yap bi büyüklük ağzını açma katılma benim fikirlerime bilmem neyime.Büyük adam olduğun için mantıklı hareketin bu olacağını bilirsin sen dimi. Ayrı insanlarız sana göre ben malım bana göre sen malsın.Daha da katılma, Diğer postlarımda da saçma sapan triplere girme arkadaş. Çok mu zor anlaşamadığınız fikir ayrılığına düştüğünüz insanla muhattap olamamak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

domuz eti yemekle pısırılığın alakası yok. yaban domuzu yenirmi ya yetiştirme varken,ama tadı dandik zaten yenmez. herkes tadı dandik yenmez demek için yiyor bi kere anladığım o. bacon mesela sucuğun 10 da 1i,pastırmanın 100 de 1i olamaz. ama asyada sağlam yemekler var yanlız noodleler danik japon bi arkadaş vardı direk spaghetti al içine karbonat at noodle oluyor boşa para verme derdi,kendiside japonyada öyle yapıyormuş zannedersem ama spaghetti daha pahalı değilmidir orada ya?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seperate said:

kötü abi bariz kötü ,hem bir boka benzemiyor hem kokusu ve tadı leş ,kötü işte yani amma özenti çıktınız lan

he aroması ,baharatı basılmış ,eşek eti bile olsa farketmeyecek işlenmiş ürünlerden örnek vermeyin ki en kralı bile bizim pastırma ,sucuğun yanına yaklaşamıyor


senin beğemediğin birşeyi beğenen biri illa özenti olmak zorunda mı? gurme bile olsan zevkin seni bağlar. ben de mesela kokoreçten tiksiniyorum, ama "ıyyy özentiler iğrenç onun tadı sırf özentilikten yiosunuz" demeyi düşünmedim hiç =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de bir noktaya çok takıldı kafam.

şimdi abi bu hayvanın dışkısı, yediği yemeğin öğütülmüş hali dimi? yani bu hayvanın bağırsağında dolaşan şey zaten sonunda atılan şey. e onu tekrar yediği zaman tehlikeli kılan gırtlaktan kana karışan birşey ya da midede uğradığı 2. çözülmemi? hani tutup da siz de yiyin sağlıklıdır gibi saçma sapan bir şey söyleme niyetim yok da, burada bir sürü bilgili insan var.

biri çıkıp açıklasın şu işin olayını. zira tavuk fln da yiyormuş kendi dışkısını, keçi de. e hatta dünyanın en pahalı kahvesi bir dağ kedisinin dışkısından toplanıyor fln.

anlatın da bilelim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...