Curunir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Çok saolsun gerçekten bugün emar çekilicek anestezi altında bakalım emar sonucu belli olduktan sonra karar verecez uyutup uyutmamaya ama buyuk ihtimal duzelmeyecek :( Sahibinide buldum. Artık elimden ne geliyorsa ne yapabiliyorsam yapıcam. Aman patilerinize çok dikkat edin insanın canı çok yanıyor çok üzülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 iyi annene bisey olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dogru vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 münferit olay denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Cok uzuldum. Bir pekines ile hayatimin 14 yilini paylastim. Cok ama cok baglanabiliyor insan. Ortakoyde 2 sokak kopegide bizimkine dalmisti, 1 ay sonra fiziksel sorunlari duzeldi ama bir urkeklik geldi ustune, o degismedi. Annene de cok uzuldum, nasil etkilenmistir kimbilir. Cok gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 gercekten olay direk sahibinde bitiyor bu tur hayvanlarin davranislari konusunda. Soyle ki, bildigin tikican saftirik bir kiz arkadasim evinde bir pitbull bi de doberman besliyor. Kopekler bildigin hayvani boyuttalar ama pug'dan zararsiz ikisi de. Sarhos kafayla bilegime kadar elimi sokup 5 dk boyunca agzindaki tennis topunu almaya calismistim pitbulldan, dislerini bile hissetmemistim. Doberman desen ustune atlayip agzini yuzunu yalama derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 serjuhan said: Yahu aynı kini katil insanlar için beslemiyor muyuz sanki de köpeğin suçu ne diyorsun Dwo? Köpek genetigi ile oynanarak saldirgan olmak üzere yaratilmis. Basit. Bunda o hayvanin sucu yok. Cogaltilmasin, satilmasin. Tukensin turleri tamam. Ama su an var olan hayvanin sucu degil var olmak. Nesini anlamiyorsunuz? Hayvanin dogasi o yaptiklari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Pitbulllarda da aslında insanlara saldırmaları gibi bi durum yok genetiklerinde. Hatta insanlara saldıranlar öldürülüyor, doğal olmasa da bir nevi seleksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ya genetiğinde yoktur belki ama (şimdi baktım terrier ve bulldog birleşimiymiş bu hayvancıklar), bu türün tehlikeli olduğu, köpek saldırılarının %45 den fazlasının galiba bu türden kaynaklandığı durumu mevcutken, yasaklanmasına da bir şey demiyorum ama toptan hepsini öldürelim gitsin demek de vahşet yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi pitbullar ne yapsın hep dingil dingil tipler sahipleniyor köpekleri.Mal mal tipler köpek dövüş saldır ısır diye sahipleniyorlar.Yazık oluyor sonra pitbullara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Pitbullarin sucu yok. Sahipten sahibe fark var. Mesela, ben. Rottweiler besliyorum yaklasik 3 senedir. Fakat bursanin merkezinde tasmasiz saldigimda saldirmak yerine onlerine yatip sevdiriyor kendini. Goldendan farki yok:) edit: bu arada gecmis olsun abi. Buna benzer bir olay benimde kopegim henuz 7 aylikken gelmisti. Kalcasindan 4 delik acmis karsidaki rottweiler ve o deliklerin icinden gazli bez ile hergun pansuman yaptik falan biz. Kirik cikik falan yoktu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Daesu said: KuddusiMavra said: köpekler ne amaçla genetikleri ile oynanarak bu şekle dönüştüler,hiç bir fikrim yok ancak canavar yaratıklar haline getirildikleri ortada. o zaman daha başka insanların, hayvanların canlarını kaybetmelerine,canlarının yanmasına izin verilmeden mevcut pitbulların hepsi itlaf edilmeli.başkasının yaratılmasına da izin verilmemeli. deney tüplerinde damardan venomoksit fln basip ölü insan fotoları flnmı gösteriyorlar köpeklere zannediyosunuz anlamadımki genetik oynama dediginiz şey çapraz eşleşme zaten kaç yüzyıldır dogada meydana gelen bir olay. önceki mesajınla beraber bunu da cevaplandırmış olayım... pitbul köpek türünün genetik biliminin kurbanı olarak yaratıldığını ben uydurmuyorum, internette bu konu ile ilgili yerli-yabancı pek çok yazı ve kaynak var. Eğer o yazı ve kaynaklar yalansa ben de yalan kaynakları okuyup yanlış bilgilenmişim demektir. Aksi takdirde mevzunun venomoksitle bir ilgisi olmadığını bir kimya mühendisi olarak sana rahatlıkla söyleyebilirim değerli insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bir de şöyle bir şey buldum... http://www.dailymotion.com/video/xt3kba_pitbull-ve-kangal-dovuyuyor_animals#.UV_6bhj8vTg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 geçmiş olsun. bazı ülkeler var Türkiye gibi, insanlarının büyük ego sorunları olan, o tarz ülkelerde pitbull falan gibi köpeklerin satışının yasaklanması lazım herkesin iyiliği için. italyada şurda burda bakıyorum dana gibi adamlar minicik köpeklerle geziyor, türkiyede ise sırf artisliğine bir yerden pitbull alıyor adam ama adamın gözünde pitbullun tabancadan, bıçaktan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 genetik bilmi değil kuddusi, sadece nispeten vahşi, saldırgan ve güçlü olduğu bilinen köpekler çapraz çiftleştirilerek (yani A cinsi erkek köpekle B cinsi dişi köpek gibi) üretildiler. yani amacı dövüş için köpek üretmekti orası doğru o yüzden ortalamadan daha vahşi ve agresif olmalarına şaşırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 e inanmayın o zaman her okudugunuza. 90lardada gazetelerdeki her "pitbul öldürdü pitbull yaraladı" haberinin altında bi rottweiler resmi oluyodu , habercilik olmayan ülkede böyle sonuçlar normal. işin özeti hayvan nucler gibi bişey, bomba yapıncak ötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bana kalırsa komple yasaklansın bu tarz hayvanlar. 16 yaşında veletin elinde tasmalı pitt görünce insan tırsıyor otomatikman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ardeth said: genetik bilmi değil kuddusi, sadece nispeten vahşi, saldırgan ve güçlü olduğu bilinen köpekler çapraz çiftleştirilerek (yani A cinsi erkek köpekle B cinsi dişi köpek gibi) üretildiler. yani amacı dövüş için köpek üretmekti orası doğru o yüzden ortalamadan daha vahşi ve agresif olmalarına şaşırmamak lazım. kavram kargaşası ise mevzu köpekler laboratuarda genleriyle oynanıp üretilmemiş.tamam. ama neticede vahşi türler çapraz çitfleştirilerek bu tipsiz mi tipsiz, vahşi, mi vahşi, manyak mı manyak köpek türü yaratılmamış mı? pitbul olmaması gereken, yaratılmamış olması gereken bir köpek türüdür. ana fikrimin ana fikri budur. @daesu yukarıdaki yazdıklarımı ardeth'ten ziyade sana yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 estetikten giriceksen olmaz , bana görede gördügüm en güzel hayvan. vahşi ? bununda bir kanıtı yok. e karşılaştırıyosan insandan daha vahşisi yok, kanıt olarak video bile atmışın yukarda manyak ? heh hayvan 20 kilo , gitti 50 kilo dövüş köpeklerini 2ye böldü, olayı bu popülerligi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 benimde fikrimin özeti şu pitbull olmasaydı hala rott lara yöneliyor olucaktı oklar, rott olmasa dobermana. cünki hayvan saldırıları devam edicekti insanlara yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Genetiğiyle oynanmış diyince ne kadar korkunç duruyor değil mi. Mısırdan korkan insanlar var genetiğiyle oynandı diye. Yapılan şey in vitro çöpçatanlık halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 mısırın gerçekten genetiği ile oynuyor olabilirler ama sadece çapraz eşeyleme değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Zaten çok komik bir şaka değildi böyle yapmasaydın keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Daesu said: estetikten giriceksen olmaz , bana görede gördügüm en güzel hayvan. şurada ciddi misin diyecektim ki aşağıda bana manyak dediğini fark ettim. Yahu bana neden manyak diyorsun?Ben bir paylaşımda bulundum.Canın mı sıkkın? Daesu said: vahşi ? bununda bir kanıtı yok. e karşılaştırıyosan insandan daha vahşisi yok, kanıt olarak video bile atmışın yukarda manyak ? heh hayvan 20 kilo , gitti 50 kilo dövüş köpeklerini 2ye böldü, olayı bu popülerligi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hayır senin söylediklerini sıralıyordum, bida oku : ) , sana manyak demiyorum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar