bayat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Microsoft'un basına gönderdiği MSN search engine'in özelliklerini tanıtan screenshot'ta Mozilla Firefox browser'ını kullanması dikkat çekici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 hadi yaa, olmamıştır heralde böyle birşey, aHaHaa..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 25 Kasım 2004 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 kolpa.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Tabe kolpa...[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 olabilir bazen unutabiliyor (!) microsoft yoneticileri veya reklamcıları, 5-6 sene once pc dergilerine verilen reklamlardan birinde de bill gates resminin arkasında macintosh menusu vardı.[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain... [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 25 Kasım 2004 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Associated Press'de yayinlanan bir resmin fake olmasi ufak ihtimal. Micros~1'tan herseyi beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Bu olabilir. Daha önce microsoft'un başı explorer yüzünden büyük derde girdi.. Şimdide olası dertlerden kurtulmak için yapmış olabilirler. Ayrıca Macintosh asıl Bill Gates'in(di?) diye biliyorum ben IT hocamız söylemişti..[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 yuzde 20 si sanirim apple in said: Vodan, 25 Kasım 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Bu olabilir. Daha önce microsoft'un başı explorer yüzünden büyük derde girdi.. Şimdide olası dertlerden kurtulmak için yapmış olabilirler. Ayrıca Macintosh asıl Bill Gates'in(di?) diye biliyorum ben IT hocamız söylemişti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 apple firması macintosh, imac, ipod gibi ürünleri yapan bir firma. microsoft ise windows, internet explorer ve office gibi programlar yapıyor. bill gates microsoft'un başı ya, macintosh ile alakası yok ki.. macintosh bir firma bile değil.... ek not: ayrıca adamlar mozilla firefox kullanmış. erkek adam mozilla kullanır kardeşim ne o öyle firefox felan.. :) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 25 Kasım 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 tekel olayindan agizlari yandi ya artik webte ufleyerek geziyorlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mozilla is da best[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Geçensene IBM ve HP'nin Linux kullanımını arttırmak ve kurumsal pazarda linux'u MS'in önüne geçirebilmek için istanbulda yaptıkları konferans'ta XP üzerinde Powerpoint ile sunum yapmalarını anımsattı bana... Microsoft Windows ürün müdürü ile birlikteydim, konferans sırasında ona birşey sordular takılma ve hani bizde var sizde de varmı kabilinden.. o da yapıştırdı lafi xp powerpoint kombinasyonuna ;)[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar