Karabulut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 selam arkadaslar Brotherhood Of Honor Clanini kuruyoruz katilmak isteyenler delidumrul yada karabuluta buradan yada oyun icinden ulasabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lol baba o zaman bizde acicaktik bosu bosuna ayirmayalim aliancei :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yup sen hangi zebanisin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 suan dede ile ben warim bi kactane yabancio arkadasim war onnar katilacaklar cok kisa bir zaman icerisinde bi kac tane daha turk arkadasim war onnarda gelmeyi dusunuyolar guzel birseyler yapariz umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 nasil hangi zebaniyim baba :) oyunda nick lorlas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 yapariz abi niye yapmayalim guilde yuksek yetkililer kim olucak peki>? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 turkler tabiki:) d2 den zebani arkadasim wardida omusun diye sordum:)scot tanirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 lol yok hic d2 oynamadim online swg falan oynadim bi 3 ay nick feanturi elu idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 oo guzel guzel bende gorath ta doktordum ygs adi altinda bu oyuna ne oldu bole giremiyos yau:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ahhaa abi bu kadar kasana kadar msn icq dan fılan konussanız daha hızlı anlasırsınız :D[signature][hline]Awaiting Final Beta Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 İkili muhabbetlere özelden devam edelim, topici zorla kilitlettirmeyelim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 hehe salla konussunlar yaw bizde dinliyoruz konu çıkıyo işte :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Chars http://www.gametogame.net | Orc Shaman - Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 boh bi garip olmus . degisik cagrisimlar yaratti bende =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 sheesh alan yetkilisi falan bilmem burada taraf tutluyor horde guild olayi olsaydi kitlenmezdi ama, intikamim dha feci olcak eno.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 bende ismi pek begenmedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 zaten siz orclar neyi seversinizki bi ayak uyduramassinis hicbisiye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 beyler guild ismi icin oylama yapma olanagimiz var mi? ben Guardians of Life'in daha ii oldugunu dusunuyorum veya baska bi oneriniz varsa oda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Bu arada aklımdayken söyliim. Döveriz...... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 pu ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Acikcasi bu isim olayini gevurlarla baya bir tartishtik 1 hafta kadar oteki uylelerin istegi dogrultusunda Brotherhood Of Honour koymaya karar verdik.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ya ben dedeme el kaldiramam yalniz :P[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 poh olsaydi daha guzel olurdu :P ben Frostwolf da başlicam bu gece buyrun gelin orda döveyim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: nomad13, 25 Kasım 2004 00:21 tarihinde demiş ki: boh bi garip olmus . degisik cagrisimlar yaratti bende =) Ahahahah seni bitek ben adam gibi anladım sanırım... Uo - H3y l33t b@b th3 k3nk...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Hayirlisi olsun ne diyelim :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 said: Befounder, 25 Kasım 2004 01:20 tarihinde demiş ki: ya ben dedeme el kaldiramam yalniz :P kendi isini bize yaptirmaya utanmiyo musun? ;)[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar