Lord_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Arkadaşlar ben bır cafeden sphere serv açtım 55i yanlız ağın IP si ile açılıyor console de Modemın ıp sı deyilde Ağ bağlantısının IP sı oluyor. Ben sphere yı modemın ıp sınden nasıl açabilirim Not: Otomatik IP ADresi al olarak düzenledim ama yıne eskısı gıbı aynı ıp ile console açılıyor. Ne yapıcam zannedersem Sphere.ini den bir kaç dize silinicekti Hangi dizelerdi ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yok sphere ile alakalı değil.. yani şöyle açıklayayım. siz bir bilgisayarda 2593 ile sphere çalıştırdınız buraya kadar tamam mı? evet.. o bilgisayarda windows güvenlik dovarı veya herhangi bir firewall programı da yok? o da tamam. şimdi sıra geldi adsl modeme.. modemin konsoluna bağlanıp, (tabi her modeme göre ayar değişiyor, aratırsan bazı modeller için detaylı açıklama yapıldı) modemden, adsl ip'sinin (ttnetden verilen) 2593'üncü portuna gelen paketleri kabul edip ağ üzerinde sphere çalışan makinanın ipsine yönlendirmesini sağlamalısın. (192.168.x.x) gibi olan ipden bahsediyorum.. modemin ne? detaylı bilgi verirsen daha da açabilirim..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 walla modemın ney oldugunu bılmıyortum yanlız bız söyle bir şey denedık Port un modem tarafından kabul etmesını sağladık yani aslında benım asıl sorunum serverı görüyor yanlız oyuna bağlanmayı denedıgım zaman conneting de takılıyor bunu nasıl çözebilirim peki ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 connectingde kalıyor derken, görüyor mu client serverı, hiç ismi falan gözüküyor mu? bu arada dedim ya firewall varmı diye kontrol edin. ayrıca modemi ayarladıysanız çalışması gerekir. modeme portu ayarladık dediniz peki o porta gelen isteklerin yerel ağ üzerindeki sphere makinasına gideceğini de ayarladınız mı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Evet goruyor Client te sorun war yada makınede cunku run uo da kurulu makınlelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 nasıl yani? client bir kere serverı görüyor ama bağlanamıyor mu? konsolda görüyor mu bağlanmaya çalışıldığını? bu arada tekrar tekrar altını çiziyorum. bağlantı güvenlik duvarı kapalı olmalı. lütfen daha detaylı yazsanız?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya bır sey war koruma programı war sadece cafede yanlız ana makınede acık degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
otuzbirciozan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 sen adslden server açmak istiyorsan öncelikle cafenin ana makinasından açıcaksın daha sonra cafenin sahibi ile konusup telekoma dilekce yazdırtcaksın sabit ip alıcam die ondan sonra sabit ip alındıgı zaman aç işte sphereni :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunayuyar39 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bu sabit ip dynamic ip isi bizim basimiza baya bela oluyor ya ılk once onun halledilmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar