Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo konusunda bilgi lütfen ?

goodspeed_tr

Öne çıkan mesajlar

explorer ile router'a bağlan

adres çubuğuna routerın ipsini yaz. gelen pencereye şifreni yaz, giriş yap

menüde virtual server ya da ip forwarding diye birşey olması lazım. orada port yazan herşeye 2593 yaz, port type tcp kalsın, host ip yerine de kendi ip'ni yaz, kaydet.

Ek: bunun dışında ip ile ilgili sorun yaşarsan runuo.com'da script submissions bölümünde bununla ilgili bir script olacaktı. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Kasım 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer router kullanıyorsan port açman gerekecek.Web Browser'dan router ayarlarına bağlanıp udp ve tcp olarak iki ayrı port eklemen gerekiyor. Bilerek ikisini birden aç dedim. Çünkü garanti olsun, ileride sorun yaşamazsın diye.

127.0.0.1 senin kendi local makinandır. Dışarıdan bağlanmak için kendi IP'ni yazacaksın.

IP adresini http://www.ipadresimne.com adresinden öğrenebilirsin...

[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 25 Kasım 2004 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

127.0.0.1 local ip'dir derken loopback ipsidir
onu router'a yazarsan router'ın kendisine loopback yaptırmış olursun.

başlat > çalıştır'a
cmd yazacaksın
gelen ms-dos ekranına "ipconfig /all" yazıp entera basacaksın.

orada routerınkine benzer bir ip çıkacaktır.

Örn: router 10.0.0.2 ise, seninki 10.0.0.6 gibi birşeydir muhtemelen
ya da router 192.168.1.254 ise seninki 192.168.1.1 falandır.
oradan bulacaksın ve

2593 2593 tcp
2593 2593 udp şeklinde yapacaksın.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Kasım 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ip bulmak için alternatif

başlat > ağ bağlantılarım (sağ tık) > özellikler

Lan ya da yüksek hızda internet'in altından etkin bağlantını ya da birden fazla etkin varsa routera bağlanmak için kullandığını çift tıklayacaksın

yukarıda destek sekmesi vardır. orada ip yazar.

Ek:
Sen bu ayarları yaptıktan sonra ipni ve port olarak 2593 yazan herkes bağlanabilir. fakat şimdiden söyleyeyim, runuo encrypted client'ları sevmez. o yüzden razor ya da uogateway kullansınlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 25 Kasım 2004 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Servera başarıyla dışarı actım ama arkadaşlar cafeden girerken servera tıkladıklarında kitleniyomuş. Ben servera bağlandıklarını görebiliyorum Kitlendiklerinde şöyle bir yazı cıkıyor Valid credentials for ve devamında kişinin ismi sonra disconnect yazıyor. Bunun nasıl düzeltilebilecğini bilen varmı acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...