Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 o ne la bende açılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yoo en fazla seni veririm kullanmaları için :) bu arada yeni gelinmisin atladın direk. canını yakmamışlar anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 yakarlar onun da canını çelimsiz bişey zaten jj B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 dostum ne dedin anlam veremedim açıkcası kendince kötü bişey demeye çalıştın galiba afdhgfhsdfdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 pascal pascal diyip duruyor hiç zenci futbolcu hayranı görmedim , heralde var sevdiği birşeyi :D insan nickini niye pascal nouma koysunki :D bıyıklara gel hele sen ^^ ya görsem dışarda derim bu değişik nerden çıkmış babası kafasınamı vurmuş ufakken :D Bunun tipte oğlum olsun cebine lsd koyar ihbar ederim fdsafsa ama param yok o kadar bonzai de olur zaten bonzaici bi tip var adsfsafsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 jeager ağzın boş durdu , hafif eğilde doldurayım o boş kalan ağzını ^^ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 deli laf yedim beyler ben gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Yaklasik 8 dakikadir guluyorum suna. Ben biriktiriyodum zamaninda, gonder bana moriarty said: Red said: bende aslan kral kartları var. ulan gugılda bile resmi yok. kimse biriktirmemiş bi ben mal gibi saklamışım. satsam para eder mi acaba http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/sad-crying-cat.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Jaegerjaquez said: deli laf yedim beyler ben gidiyorum :D fazla durdun s g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 abi inanılmaz ahahahahahahaataso topluyon falan anladıkta taso toplamaktan 10 yaşına geri dönmüş eleman bu kadar stressle fazla yaşamazsın hacı dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Jaegerjaquez said: abi inanılmaz ahahahahahahaataso topluyon falan anladıkta taso toplamaktan 10 yaşına geri dönmüş eleman bu kadar stressle fazla yaşamazsın hacı dikkat et ahaha , çok daralırsam senin gibi birine patlatırım bitane ne olacak :=)) anasına söverim olmadı atarım yani içimdeki stresi, sen bu göt korkusuyla ne kadar yaşarsın? zaten zayıf birşeymişsin höt dedimmi gtome dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 peki dsfdsgdsfsdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Abs lari goster la cekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 sxdfcg mklşö;: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 abi dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 r4hm4n said: Jaegerjaquez said: abi inanılmaz ahahahahahahaataso topluyon falan anladıkta taso toplamaktan 10 yaşına geri dönmüş eleman bu kadar stressle fazla yaşamazsın hacı dikkat et ahaha , çok daralırsam senin gibi birine patlatırım bitane ne olacak :=)) anasına söverim olmadı atarım yani içimdeki stresi, sen bu göt korkusuyla ne kadar yaşarsın? zaten zayıf birşeymişsin höt dedimmi gtome dönersin olum fermani boyle bisi oluyormus demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 r4hm4n said: Jaegerjaquez said: abi inanılmaz ahahahahahahaataso topluyon falan anladıkta taso toplamaktan 10 yaşına geri dönmüş eleman bu kadar stressle fazla yaşamazsın hacı dikkat et ahaha , çok daralırsam senin gibi birine patlatırım bitane ne olacak :=)) anasına söverim olmadı atarım yani içimdeki stresi, sen bu göt korkusuyla ne kadar yaşarsın? zaten zayıf birşeymişsin höt dedimmi gtome dönersin cidden bu adam fazla yaşamaz ha hadi jae alttan alır dövmezde yolda birinede yapar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Esh said: Abs lari goster la cekinme bende abs var emin ol , ama buradan boş boş sallayan tipler yokmu onlar yağlı göbeğiyle emin ol muhteşem bir vücuda sahipler ve çok akıllılar , üstelik üstün insanlar . Bu arkadaşların normalde iş yüzünden buraya bile bakmaya vakitleri yok ama işte bugün off günleri . Şuan üzerinde çalıştıkları proje ile amerika bile ilgileniyor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ulan adamın derecesi var vücut geliştirmede. hala sallıo dio lan kljdsaldjsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 amerika ne ya hahahahahahaaahahahahahaha amerika=şükrü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 not: moriarty ve jae gerçek güçlü insanlar. adamlar çok ağır başlı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Shean said: r4hm4n said: Jaegerjaquez said: abi inanılmaz ahahahahahahaataso topluyon falan anladıkta taso toplamaktan 10 yaşına geri dönmüş eleman bu kadar stressle fazla yaşamazsın hacı dikkat et ahaha , çok daralırsam senin gibi birine patlatırım bitane ne olacak :=)) anasına söverim olmadı atarım yani içimdeki stresi, sen bu göt korkusuyla ne kadar yaşarsın? zaten zayıf birşeymişsin höt dedimmi gtome dönersin cidden bu adam fazla yaşamaz ha hadi jae alttan alır dövmezde yolda birinede yapar bunu o kadar eminsin dayak yiyeceğime ? peki bu dalgalı tavırları siz yapın bakalım dışarıda birine , bana yapılsa gerekeni yaparım sıkıntım yok yağlı göbeklerinizle bakıyoırumda güçlüde olmuşsunuz adam dövüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
r4hm4n Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 vücutda derece varmış , kardeşim sen bir vucüt geliştirmecinin kaç defa kavga ettiğini gördün , benim vücudun vg den değilki boks tan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 xexke yağlı bir göbeğim olsa. şaka lan şaka ne ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 r4hm4n said: vücutda derece varmış , kardeşim sen bir vucüt geliştirmecinin kaç defa kavga ettiğini gördün , benim vücudun vg den değilki boks tan boks=karı sporu muay thai=gerçek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar