Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Looney Tunes Taso Aranıyor ( Alınık )

sessizkelebek

Öne çıkan mesajlar

r4hm4n said:

alt charı derken ne demek istediğini anlamadım ? istersen facebook profil verebilirim adım rahman soyadım malkoç bundan r4hm4n yazdım nickime, aynı isim soyisimde başka kişi yok türkiyede :) İlgileniyorum diye ters yapman bence yakışık almayan bir hareket

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/480893_10200547058053697_1181337676_n.jpg

mmmm
Sosyal ağlarda paylaş

Parliamert said:

Şu başlığı gördükten sonra o büyük cipslerden çıkan mega pokemon tasolarımı buldum. Hiç eskimemişler ya bıcır bıcır duruyorlar hala.

Bendede var kardeş nostalji güzeldir :) resimlerini koyda bizide ufak çapta bir nostalji yaşat
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bizim mahallenin taso kralıydım. O kadar çok herkesi üttüm ki ünüm yayılmış başka mahallelerden adamlar maç yapmaya çağırıyorlardı. Onlarıda ütüyordum bir keresinde üttüğüm çocuk 5-10 kişi toplanıp dövmeye kalktılar bizi bizde kaçtıydık ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Soris said:

Ben bizim mahallenin taso kralıydım. O kadar çok herkesi üttüm ki ünüm yayılmış başka mahallelerden adamlar maç yapmaya çağırıyorlardı. Onlarıda ütüyordum bir keresinde üttüğüm çocuk 5-10 kişi toplanıp dövmeye kalktılar bizi bizde kaçtıydık ahah

ütmek degil kepmek
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...